Packers Hungary Club

Új taggal bővült a szurkolói Hall of Fame

Szinte minden évben új taggal bővül a Packers hallhatatlanjainak köre, ez köztudott. Ugyanakkor van egy másik Hall of Fame  is a csapatnak, amiről viszont lehet, hogy sokan nem tudnak. Ez a szurkolói HOF, ahova idén tizenkilencedikként az a Frank Lamping  került be, több mint hatvanezer szavazat alapján, aki a wisconsini Union Grove lakója és természetesen világ életében a Packers volt, van és lesz a mindene!

A most hatvan éves Lamping saját bevallása szerint édesapja révén ismerkedett meg az amerikai focival már egészen fiatal korában és bár játékosként nem voltak számottevő eredményei, mégis meghatározó szerepe lett az életében ennek a sportnak. Rajongóként egész életében hűen követte-követi a Packerst, amely csapat a kedvence gyerek kora óta. Rajongását felesége (Andrea)  se veszi zokon, akivel negyven éve él boldog házasságban. Frank három éve nagyon rossz hírt kapott orvosától, ugyanis kiderült, hogy prosztata rákja van. Lamping azonban nem adta fel és sikeresen harcol azóta a halálos kórral. Több rák ellenes szervezet kampányában is részt vesz és rengeteg önkéntes jótékonysági rendezvényen tevékenykedik önzetlenül annak érdekében, hogy minél több ember figyelmét felhívja a rák elleni küzdelem fontosságára.

A beiktatására kedden került sor a Lambeau Field sajtó helységében, ahol Mark Murphy (Packers csapat elnök) adta át, a törzsszurkoló által szinte mindig hordott (és védjegyévé vált) jellegzetes “G” logós kobakját viselő Franknek a bekerülést igazoló emlék plakettet. Az eseményen jelen volt a többi kilenc finalista is rajta kívül, akikkel versengett a megtisztelő titulusért.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful