Packers Hungary Club

Aaron Rodgers és amit Wisconsin jelent neki

„Amit Wisconsinban szeretek, azok az emberek. Csodálatos emberek vannak itt.”- nyilatkozta Aaron Rodgers, az esemény pedig egy múlt heti sport díjátadó volt, a Wisconsin Field House egyetemen.

„Jó dolog megismerni ezeket a hihetetlen képességű atlétákat, edzőket, szponzorokat és bár  minden csapat ezt mondja, de a mi Packers rajongóink velünk maradtak, amikor 4-6-ra álltunk. Azokról beszélek, akik hittek bennünk, amikor azt mondtuk „run the table” lesz, amit akkor meg is csináltunk-és ők velünk voltak, hittek bennünk, így tudtuk megcsinálni. Mi értékeljük ezt.”

Rodgers úgy gondolja, érti a rajongókat, hiszen ő maga is egy közülük.

Figyelemmel követi a wisconsini kosárlabda csapatot, májusban egy mérkőzésre is kilátogatott. Nagy meglepetésre Zac Showalter felé fordult, és a Rodgers – féle bajnoki öv mozdulatot mutatta, amikor pontot szerzett az utolsó percekben Florida ellen.

A díjátadón a kulisszák mögött mindenkivel elbeszélgetett: az egyetemi kosárlabda edzőktől a wisconsini legendákig, a főiskolás atléták tiszteletén keresztül.

Annak ellenére, hogy Dél – Kaliforniában is van egy háza, élete nagy részét Wisconsinban éli.

„Szeretek itt élni. Csak úgy beleveted magad az itteni életbe, elvagy. Nagyon sok embert ismertem meg itt, különböző sportokban. Vicces. Vicces, hogy a részeddé válik ahol élsz. És ez az, ahol élek. Itt vagyok regisztrált szavazó. Wisconsini jogosítványom van.”

Rodgers fiatal éveit végig otthona közelében töltötte. Kezdetben úgy volt, hogy a Bay Area-ban marad, onnan pedig a San Francisco 49ers csapatához fog igazolni. Ezt a sorsot azonban a Packers 2005-ben felülírta, amikor is draftolta.

A kezdeti nehézségeken túllendülve ma már abszolút pozitívan gondol mindenre, ami Wisconsin.

„Mélyen magamba akarom szívni ezt a kultúrát és az embereket. És elnézést kérek, hogy tejallergiám van,így nem igazán élvezhetem a sajt nyújtotta örömöket. De minden más, azt gondolom, minden mással azonosulni tudok Wisconsinban – különösen, ha az sporttal kapcsolatos, de az emberekkel és a rajongókkal is. Ez egy különös kapcsolat itt. Különösnek érzem ezt az ölelést. Szeretem.”

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful