Packers Hungary Club

Davon House a Twitter stoppos

Nem valami jól indult a hét (CB) Davon Housenak, ugyanis lekéste a repülő csatlakozást a Minnesotai reptéren, így fenn állt a veszélye, hogy nem fog visszaérni az első edzésig Green Baybe. Elkeseredésében a Twitteren szapulta a körülményeket és poénból(?)  még azt is kiírta, hogy  ha esetleg akadna olyan Packers drukker aki éppen Minnesotaban van és Green Baybe akar menni, ahhoz beugrana stopposként:

Alig hat percet kellett csak várnia, s máris válaszolt neki egy (természetesen Packers rajongó) testvérpár, Chad és Mike Johnson, akik rövid időn belül el is mentek a Sajtfejűek kiváló védő játékosáért. House így időben visszaért és nem maradt le edzésről. Utóbb azt nyilatkozta: ő szerette volna kifizetni a két úriembernek a fuvardíjat, ám ők nem akarták elfogadni, azzal indokolva, hogy számukra ez annál sokkal nagyobb  öröm és megtiszteltetés volt, minthogy egy fillért is elkérjenek. Végül aztán hosszas agitálás után mégis elfogadtak 80 dollárt benzinköltség gyanánt.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful