Packers Hungary Club

Dr. Robert Anderson a Packers sport orvosa lett

Kiváló láb-boka specialista szakorvossal bővült a Packers orvosi stábja Dr. Robert Anderson személyében. A legjobbak közé sorolt ortopéd orvos Dr. Robert Anderson, idén júliustól lesz tagja annak  az orvosi stábnak, amely a Lambeau Field körzetében kialakított Bellin Health Titletown Sports Medicine and Orthopedics néven induló sport orvosi létesítményben fog tevékenykedni.

Anderson már 18 éve az NFL sport orvosa, az utóbbi években a Carolina Panthers foglalkoztatta fő állásban a kiváló szakembert, de “maszekban” már kezelt több Packers játékost is, köztük Eddie Lacyt, Ty Montgomeryt és Corey Linsleyt is,akik mind bokasérülésekkel küszködtek az utóbbi időkben. Most régi jó barátja és kollégája, a Packers orvos Dr. Pat McKenzie unszolására adta be a derekát és csatlakozik az újonnan induló green bayi orvosi létesítményhez és orvosi csapatához. Mike McCarthy vezető edző is dícsérő szavakkal méltatta az érkező doktort:

“El vagyok ragadtatva, azt gondolom ez nem csak egyszerűen nagy dolog a Packersnek, hanem ez egy óriási érték a közösségünknek!”

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful