Packers Hungary Club

Irányító a kommentátor ellen!

Aaron Rodgers a Jeopardy és a BIG FUN után ismét egy tévés vetélkedőben tűnik fel, most (amerikai idő szerint) vasárnap este Erin Andrews (FOX) sport kommentátorral(és csapattársával Brooke Snellel) méri össze tudását az amerikai ABC csatornán futó 100 ezer dollár fődíjazású “The $100,000 Pyramid” játékban. Az adás műsorvezetője sem akárki, hanem az egykori hétszeres Pro Bowler, egyszeres SuperBowl győztes  Giants defensive end  Michael Strahan lesz.

Erin Andrews nagyon magabiztos és azt  ígérte lezúzzák Rodgerséket, mitőbb a tipikus Arod öv mutatós ünneplést is beígérte győzelmük esetére, csak, hogy bosszantsa a sztár irányítót. Arod eddig minden ilyen játékban szerzett nyereményét jótékony célokra ajánlotta fel, így ha nyer, nem kérdéses ennek a százezer dollárnak a sorsa sem. Persze nagy valószínűséggel Erin Andrews győzelme esetén is hasonló sorsra jut a halom bankjegy. A műsorban egyébként korábban már több NFL sztár játékos is szerepelt, többek közt a Panthers irányító Cam Newton, a Giants elkapó Brandon Marshall és az egykori Jets elkapó Eric Decker.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful