Packers Hungary Club

Gyászol a Packers család

2017 Június harmincadikán hét hónappal azután, hogy leukémiát diagnosztizáltak nála, elhunyt Mitchell Henry, az a mindössze 24 éves fiatalember, aki a 2015-2016-os szezon előtti felkészülésen a Packers egyik tight endje volt.

Mitchell a Western Kentucky egyetemről került ki 2015-ben, s miután nem kelt el a drafton a Packers igazolta le a felkészülési időszakra. A 2015-16-os felkészülés végén nem fért be a végső 53-as keretbe, így a Denver Broncos csapatához került, ahol két mérkőzésen kapott szerepet, majd onnan is elküldték. Ekkor visszatért Green Baybe és a gyakorló csapatban kapott helyet. A 2016-os Training Camp alatt kéztörést szenvedett így a felépülése után ismét szabad ügynökké vált. Ezután egy rövidebb időt töltött a Baltimore Ravens gyakorló csapatában, majd hazatért szülőhelyére Kentuckyba. Akkortájt kezdett érezni fájdalmat a vállában. Az MRI és egyéb vizsgálatok kimutatták, hogy akut myeloid leukemiaban (AML) szenved. Sajnos túl későn ismerték fel a betegséget és a kezelések már nem tudták megmenteni a fiatal játékos életét. Őszinte részvétünk a családnak és hozzátartozóknak, nyugodjon békében.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful