Packers Hungary Club

Mi lesz veled Guion?

Nem egyszerű a helyzet a csapat lassan veteránnak számító védőfalembere körül. Talán arról már többen értesültek, hogy Letroy Guion még Március táján újabb eltiltást kapott a ligától teljesítmény fokozó szerek használata miatt, mely az új idény első négy meccsére szól. Mivel már ez nem az első ilyen esete volt a játékosnak eddig is kérdéses volt a maradása, azonban a kérdőjelek kiegyenesítése érdekében újra tevékenykedett Guion.
Mint korábban is beszámoltunk róla Június végén a nyaralását Hawaii-n töltő falembert ittas vezetés miatt vitték be hajnalban a rend őrei. A rendőrségről ugyan óvadék ellenében elengedték, jelenleg várja a liga esetleges újabb szankcióját.

null

Meleg így a szék Guion alatt, a csapat ugyanis az elmúlt időszakban több védőfaljátékossal is erősítette a keretét. A tavalyi draft első körös választottja K. Clark után az idei játékosbörzén Montravius Adams érkezett a draft harmadik körében, valamint a szabadügynök piacon a legutóbb a fővárosban szolgáló Ricky Jean Francois is elkötelezte magát Green Bay-be egy évre.

De nézzük a dolog anyagi oldalát is. Miért is érné meg megválni az egyébként jól játszó DT-től?
Guion a 2017-es idény 11. legjobban fizetett Packers játékosa lenne a maga 3.6M dollárjával. Ami önmagában nem is vészesen nagy összeg, de kezd megingani a kezdő posztja. Az esetleges elküldésével viszont 3.6M-ból nagyjából 3.2M dollár szabadulna fel és mindössze 333.000 dollár “halott pénzt” kéne fizetni utána.

Ismerve tehát az újra és újra visszatérő balhés ügyeit, a kedvező anyagi lehetőségeket (3.2M dollár spórolás), és a poszton való zsúfoltságot, könnyen elképzelhető, hogy a keretszűkítés alatt elköszönünk majd Guiontól.

Fájó lenne a búcsú, ugyanis tevékeny részese volt az egykori viking a 2015-ről 2016-ra ugrásszerűen feljavuló futás elleni védelemnek. Letroy 15 meccsen játszott, mindet kezdőként és meccsenként 2 tackle-t átlagolt. Bár nem ő verte földhöz az ellenfél irányítóját, vagy hozott össze turnovert, segítette a társait, hogy odaérhessenek a labdáshoz, és megcsinálják a játékot.

Kíváncsian várjuk Thomson GM döntését, azonban egyre több a távozását előrejelző cikk, és mivel sokszor játszik a csapat extra defensive back játékossal (pl Hyde volt ilyen sokszor, újonnan Randall lehet az elsőszámú) ennek következtében 3 helyett gyakran csak 2 védőfaljátékos van a pályán. Daniels az egység legjobbja, ligaszinten is kiemelkedő játékos, mellette pedig ott tolonganak az ifjú, korán draftolt tehetségek, akik könnyen csapat nélkülivé tehet az egyébként jól dolgozó, de problémás Letroy Guion-t.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful