Packers Hungary Club

Helyzetjelentés a sérültekről

A Redskins elleni előszezon meccs után elkezdődtek az eheti edzések, így megérkezett az első jelentés a sérültekről is:

Először egy jó hír, (RB) Ty Montgomery visszatért és bár limitáltan, de végigcsinálta a legutóbbi tréninget, ezek szerint a lábsérülése nem volt vészes.

(OLB) Vince Biegel továbbra is PUP listán maradt és Mike McCarthy vezető edző azt nyilatkozta, hogy ezen a héten még biztosan nem fog aktívan részt venni az edzéseken.

(LB) Derrick Mathews és (LB) Jordan Tripp agyrázkódás gyanús, így ők az ilyenkor szokásos eljárásba kerültek, a héten nem edzenek.

  

 

(DL) Dean Lowry térd sérülést szedett össze a Redskins elleni meccsen, de az első hírek szerint nem súlyos. Ettől függetlenül a héten nem edz és a Broncos elleni meccset is minden bizonnyal ki fogja hagyni.

(S) Jermaine Whitehead csípő sérüléssel került fel a listára, de még nem lehet tudni pontosan mennyire súlyos a dolog.

Az újonc futó (RB) William Stanback a múlt szombati meccs előtt szedet be egy térdhajlító izom sérülést, sajnos további részleteket még róla sem tudni.

(CB) Demetri Goodson továbbra is PUP listán marad, a héten nagy eséllyel nem fog edzeni.

(DT) Montravius Adams részt vett a legutóbbi edzésen és egyre több terhelést kapott, igaz csak a pálya szélén tréningezett. Ettől függetlenül a hétvégén szinte biztosan nem játszik majd.

A rutinos veterán (CB) Davon House az első hét óta van távol térdsérülése miatt az edzésektől, de most több jel is arra mutat, hogy a héten már visszatér a gyakorlásokra.

(DL) Don Barlcay boka sérülés miatt hagyta ki a hétfői edzést, további státusza jelenleg még tisztázatlan.

És a végére még egy jó hír, (CB) Damarious Randall átment az agyrázkódás protokollon, így minden bizonnyal ő is visszatér a gyakorló pályára a hét folyamán.

 

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful