Packers Hungary Club

Jerry Kramer ismét finalista a Pro Football HOF jelöltek közt

A Lombardi éra egykori  jobb guardja Jerry Kramer tizenegyedszer is finalista a Pro Football Hall of Fame 2018-as jelöltjei közt.

A most 81 éves legendás 64-es sok jelölést kapott már aktív pályafutása befejezése óta , de az utóbbi húsz évben nem jutott a finalisták közé, ezzel most egyedi csúcstartó a jelöltek közt.  Kramer lehet az a jelölt, aki a leghosszabb utat járja be (időben) a jelöléstől a titulus megkapásáig, természetesen csak abban az esetben, ha egyáltalán megkapja valaha. Jerry pályafutásának talán legemlékezetesebb mozzanata az a felejthetetlen blokk, amit a Dallas Cowboys elleni “Ice Bowl”-on (1967.12.31) csinált a fináléban, utat törve ezzel a győztes QB sneak-et szerző Bart Starrnak.

Kis érdekesség Jerryről amit talán nem mindenki tud, hogy nem csak guard poszton játszott Green Bayben, hanem (place) kickerként is tevékenykedett (1962, 1963, 1968) és NFL pályafutása során 29 mezőnygól kísérlete, illetve 90 extra pont próbálkozása is volt, amelyekből összesen 177 pontot abszolvált.

Kívánjuk neki, hogy jövőre végre bejusson a hallhatatlanok közé, mert nagyon megérdemelné!

HAJRÁ JERRY!

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful