Packers Hungary Club

Mark Murphy nyilatkozata

Miután oly sokan felszólaltak már a himnusz alatti térdelés / nem térdelés ügyében, valamint nemrég Donald Trump amerikai elnök dobott egy jókora követ az állóvíznek eddig sem nevezhető helyzetbe, most a Packers elnöke, Mark Murphy is kinyilvánította a véleményét az ügyben. Az alábbiakban az ő nyilatkozatát olvashatjátok.

Nem túl szerencsés dolog, hogy az Elnök úgy döntött, a rendkívül sokak által hallott hangját arra használja, hogy megosztó és támadó kijelentéseket tegyen a játékosainkról és az NFL-ről. Szilárdan hisszük, hogy a játékosok vezető szerepet töltenek be a közösségeinkben, és pozitívan befolyásolják azt. A pozíciójukat rengeteg munka és áldozat útján érték el, tehát a sikereik és pozitív ráhatásuk miatt ünnepelni kellene őket. Hisszük, hogy fontos támogatni bármelyik játékosunkat, aki úgy dönt, hogy békésen kifejezi magát a pozitív változás reményében. Amerikaiként megvan az a szerencsénk, hogy nyíltan és szabadon beszélhetünk.”

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful