Packers Hungary Club

Tippjáték 2017 Week 2 – eredmények

Íme a szokásos összefoglaló a tippjáték heti eseményeiről. 🙂

A mérkőzések eredményeit IDE kattintva nézhetitek meg az NFL hivatalos oldalán.

Ezen a héten 5 bónuszkérdésre kellett tippelnetek, az alábbiakban megtaláljátok a kérdéseket és a helyes válaszokat:

 • 1. bónuszkérdés: Mi lesz az első Packers drive eredménye?
  A Falcons vezette a mérkőzés első drive-ját, ami során egyből TD-t is szereztek. Ezután következhetett a meccs első Packers drive-ja, melynek végeredménye az első negyed végén egy 1 yardos futott TD lett, ami Ty Montgomery neve mellé került be a statisztikába. Így tehát a helyes válasz a “touchdown” volt, amit heti tippelőink kevesebb, mint ötöde talált csak el. Érdekesség, hogy a túlnyomó többség puntra számított.
 • 2. bónuszkérdés: Sikerül majd a Falconsnak sackelni Aaron Rodgerst?
  De’Vondre Campbell, Vic Beasley Jr. és Adrian Clayborn is odaért 1-1 alkalommal irányítónkhoz, így összesen háromszor vitte földre Rodgerst a Falcons defense. Ennek megfelelően az “igen, többször is” opció volt a pontot érő válasz. A játékosok kétharmada nem volt túl optimista a támadófalunkat illetően, végül ők zsebelhették be a pontot.
 • 3. bónuszkérdés: Aaron Rodgers vagy Matt Ryan ér majd el jobb passer ratinget?
  Matt Ryan 108.0-s, Aaron Rodgers pedig 90.7-es irányítómutatóval zárta az estét, így a helyes válasz “Ryan” volt, amit szintén kevesen, az első kérdéshez közeli arányban jósoltatok meg.
 • 4. bónuszkérdés: Mekkora lesz a csapatok összpontszáma?
  A Packers 23, a Falcons pedig 34 pontot tett fel a táblára, ez összesen 57 pont, tehát az “50 pont felett” lehetőséget kellett megjelölni a bónuszpontért. Ennyi pontra nem sokan számítottak, a tippelők nagyjából hatoda kaphatott csak pontot a kérdésért.
 • 5. bónuszkérdés: Melyik csapat szerzi a mérkőzés utolsó pontjait? (bármilyen eseményből származó pontszerzés számít, nem csak a TD)
  A meccs utolsó pontszerző akciója szintén Montgomery nevéhez fűződik, szintén 1 yardról, ám ezúttal elkapás formájában (a legeslegutolsó pontot pedig ugye Crosby szerezte a TD utáni extra pont értékesítésével). Így tehát a helyes válasz a “Packers” volt, ezt a játékosok túlnyomó többsége helyesen tippelte meg.

Az egyetlen mérkőzés, amiért senki sem kapott pontot, az a Cardinals@Colts rendes játékidős döntetlenje volt. A Cardinals győzelmét egyébként pár kivétellel mindenki helyesen megtippelte, ám a hosszabbítás kicsit bekavart a dologba.

A heti top11-et jobbra találjátok, gratulálunk nekik! 🙂

Tabella is frissült, immár a 2. hét utáni eredményeket mutatja a ranglista.

A következő heti tippsor is hamarosan kikerül, tartsatok velünk! 🙂

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful