Packers Hungary Club

Tippjáték 2017 Week 3

Újabb hét, újabb tippsor!

Az előző, 2. heti eredmények összegzését ITT, a friss állapotokat tükröző tabellát ITT, ha pedig csak most kapcsolódsz be a játékba, és nem tudod, hogy mi is ez az egész, a teljes szabályzatot ide kattintva tudod elolvasni. (és a Game Center -> Tippjáték menüpontban)

Most pedig térjünk rá az eheti tippjátékra!

Páratlan hét lévén ismét extra játék következik, ezúttal egy új formátumban, ami a sportfogadóknak (és a tavalyi játékosoknak) ismerős lehet. Ez alkalommal is egyetlen kérdésre kell helyesen válaszolnotok, viszont a mostani kérdés 5 pontot ér, tehát jól jár majd, aki beletrafál 🙂

A feladatotok a következő: meg kell tippelnetek, hogy a Bengals@Packers mérkőzésen melyik csapat fog vezetni a félidőben, illetve hogy mi lesz a rendes játékidő végeredménye, a nehezítés, hogy ezt 1 válaszban kell eltalálnotok. (a válaszokban a /-jel előtti rész a félidő, az utána lévő pedig a 4. negyed végi állást jelenti)

FONTOS: A héten a Ravens vs. Jaguars meccset Londonban játsszák, magyar idő szerint 15:30-as kezdési időponttal, ez némileg befolyásolja a tippjátékot is:

A heti tippsort a lenti képre kattintva tudjátok kitölteni, a határidő szeptember 22. (péntek) hajnal 02:25, az első póthatáridő vasárnap 15:30, a második póthatáridő pedig vasárnap este 19:00 (a határidő után leadott tippsornál a TNF-re leadott tipp érvénytelen lesz).

Tehát az érvényes tippek az alábbiak szerint alakulnak:

  • péntek 02:30 előtt leadott tippek esetén minden tipp érvényes
  • péntek 02:30 és vasárnap délután 15:30 között leadott tippsor esetén csak a TNF tippjét nem tudjuk elfogadni
  • vasárnap délután 15:30 és 19:00 között a TNF és a londoni meccs tippje érvénytelen
  • vasárnap este 19:00 után minden leadott tippsor érvénytelen

Sok sikert és jó játékot mindenkinek! 🙂

tgame500

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful