Packers Hungary Club

A Legenda újra a Lambeau-ra látogat!

Most hétvégén ünnepli meg a Packers Hall of Fame a létrejöttének, valamint az 1967-es bajnokcsapat 50. évfordulóját, ennek keretében nagyszabású ünnepséget és egyben találkozót is szerveznek az akkori játékosoknak. Ennek apropóján nem más, mint maga Bart Starr is a Szentélybe érkezik.

Starr 2014 óta küzd a szívrohamának utóhatásaival, ráadásul több stroke-ja is volt már, emiatt a tavalyi szezon során nem tudott kilátogatni egy meccsre sem. Utoljára 2015-ben járt a Lambeau Fielden, amikor Hálaadás estéjén ünnepélyesen visszavonultatták QB-kollégája, Brett Favre 4-es számú mezét. Az utóbbi hónapokban viszont szerencsére sokat javult Bart állapota, így a családja úgy döntött, elég jól van az utazáshoz.

Heti háromszor jár fizikoterápiára, ennek köszönhetően ha nagyon lassan is, de tud járni bottal és valaki segítségével. Nem kezdeményez ugyan beszélgetést, de reagál, ha hozzá beszélnek.

Hogy a szombat este tartandó ünnepségen részt tud-e majd venni, azt nem ígérte meg a Legenda családja, nyilván a pillanatnyi állapota alapján döntenek majd a részvételéről. A vasárnap esti Saints elleni találkozón viszont mindenképp ott lesz majd, számos egykori csapattársával egyetemben: Dave Robinson, Jerry Kramer, Marv Fleming, Boyd Dowler, Carroll Dale, Ken Bowman, Zeke Bratkowski, Bob Long és Chuck Mercein is Green Bay-be érkezik a jeles hétvégére.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful