Packers Hungary Club

Közös meccsnézés Budapesten!

Bár még vissza se állt a pulzusunk a normál szintre a Cowboys elleni meccs óta, mi már előre tekintünk a hétvégére, amikor is a Minnesota Vikings otthonába látogatunk egy jó kis csoportrangadóra. Az idei szezonban az első 19:00 órás mérkőzésünk következik, ennek örömére szerveződik egy kis összeröffenés Budapesten.

A közös meccsnézést az amerikai Buckley család szervezi, a helyszín pedig a Riverside Church. Bár a church névből adódik, hogy egy templom a helyszín, nem egy hagyományos magyar templomra kell gondolni. Bár itt is istentiszteletek zajlanak, de amerikai stílusúak, így magyar szemmel inkább egy közösségi házra hasonlít a helyszín. Van egy nagy terem 2 képernyővel és egy nagy kivetítővel, valamint konyha-étkező rész is van, illetve babaszoba, pingpongasztal, stb., tehát abszolút család- és gyerekbarát helyről van szó.

Ehhez kapcsolódik a szervezők kérése, miszerint alkoholmentes meccsnézést szeretnének, így tehát kérünk mindenkit, hogy a sört-bort-pálinkát ezúttal hagyja otthon. 🙂

A meccs félidejében lesz egy kis nyereménysorsolás is, melynek során az USA-ból érkező Packers ajándéktárgyak találnak majd gazdára. Egy részük az alábbi képen látható, és igen, az ott egy Reggie White mez!!!

A pontos részletek tehát:

  • Helyszín: Riverside Church (1113 Budapest, Karolina út 17/A), Google Térkép ide kattintva
  • Időpont: 2017. október 15., vasárnap 18:30-tól (a meccs kickoffja 19:00-kor lesz)
  • Az esemény Facebook-oldala (aki tudja, hogy jön, kérjük jelölje be az “ott leszek” opciót, hogy a szervezők tudjanak kalkulálni nagyjából a létszámmal)

A részvétel mindenki számára ingyenes, mindössze annyit kérnek Buckley-ék, hogy valami nasit és/vagy üdítőt hozzatok magatokkal a közösbe.

A PHC szerkesztősége is képviselteti majd magát az eseményen, gyertek ti is, szurkoljuk ki együtt a Packers győzelmet! 🙂

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful