Packers Hungary Club

Közös meccsnézésen jártunk

Bár a Vikings elleni mérkőzés után sajnos nem sok pozitív dologról számolhatunk be, az alábbiakban részletezett esemény kétségtelenül ebbe a kategóriába tartozik.

Vasárnap este ugyanis Packers és Vikings szurkolók egy csoportja összegyűlt Budapesten egy remek hangulatú közös meccsnézésre, melynek során együtt izgultuk végig a mérkőzést, ki-ki a saját kedvenceit buzdítva.

Az összeröffenést a wisconsini házaspár, Karmi és David Buckley szervezte, akik a budai Riverside Church lelkészei, nagylelkűen felajánlották a létesítményüket az esemény helyszínéül.

Bár akadt, aki kicsit később érkezett, a találkozó este 19:00 órás kickoffjára már szinte teltház volt az épületben. A belépés mindenki számára ingyenes volt, mindössze annyi volt a szervezők kérése, hogy némi nassolnivalót illetve üdítőt hozzon mindenki a közösbe. Ennek láthatóan minden jelenlévő eleget is tett, ugyanis a konyhában (ami természetesen szintén az alkalomnak megfelelően volt feldíszítve) az asztalok roskadoztak a sok enni-innivalótól.

A társaság teljesen vegyes volt, jól megfértek egymás mellett a magyar és az amerikai szurkolók, kicsik és nagyok, Packers és Vikings fanok egyaránt, összesen nagyjából 75 fő nézte a mérkőzést 2 teremben párhuzamosan.

Bár a mérkőzésen viszonylag hamar beütött a krach Aaron Rodgers kidőlésével, a teremben szerencsére nem uralkodott el a letargia, nem ült le a hangulat, továbbra is izgalommal nézte mindenki a csoportrangadót. A meccs első (és mint később kiderült, egyetlen) Packers touchdownját például így ünnepeltünk egyként:


A mérkőzés félidejében aztán elérkezett a tombolasorsolás ideje. A Buckley család ugyanis a nyáron hazalátogatott az USA-ba, és amikor Wisconsinban elmesélték, hogy Magyarországon mekkora Packers szurkolótábor van, illetve, hogy szeretnének majd egy ilyen közös meccsnézést szervezni, az ismerőseik mindenféle ajándékkal halmozták el őket – ezek kerültek szétosztásra az este folyamán. Pólók, baseballsapkák, törölközők, nyakpántok, tapsolórudak (természetesen minden G-logóval ellátva), valamint a két fődíj, egy 2010-es Super Bowl gyűrű replika, valamint egy Reggie White mez.

Ezek mellett pedig rengeteg “apróság” volt kitéve, amiből bárki vehetett-vihetett: játékosok arcképével ellátott legyezők, a csapat menetrendjét tartalmazó kártyák, hűtőmágnesek, stb.

Ezután aztán mindenki tovább folytatta az evést-ivást-meccsnézést, bár ekkorra a Packers szurkolók jókedve azért kicsit alább hagyott, hiszen a félidőben – pont a sorsolás közepén – derült ki, hogy Rodgers sérülése súlyosabb, mint az első blikkre látszott.

A meccs után, hazaindulás előtt készült még néhány csoportkép, bár ezeken a társaság töredéke látható már csak, a többség sajnos hamarabb elment, mint hogy szólni tudtunk volna a fotózkodásról.

Köszönjük még egyszer a szervezést és a lehetőséget a Buckley családnak, és persze a résztvevőknek is köszönjük, hogy eljöttek! Reméljük hamarosan újabb közös meccsnézés időpontját jelenthetjük be. 🙂

Végezetül álljon itt még néhány életkép az eseményről, melyeket egyrészt jómagam (PZsófi) készítettem, a további képekért pedig Karmi és David Buckley-t, Kozma Ádámot, Kullár Tamást és Talpassy Gábort illeti a köszönet.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful