Packers Hungary Club

Next-man-up on

Ezt a kifejezést használta minap Clay Matthews, amivel arra utalt, hogy nincs más választásuk, mint a soron lévő irányító előrelépésével tovább kell haladni a szezonban. A csapatsportban nem ritka ez a jelenség, ha valamelyik kulcsjátékos lesérül, és helyettesíteni kell. Az NFL-ben már többedszer találkozhattunk vele, pl. amikor Tony Romo vagy éppen Jay Cutler olyan sérülést szenvedtek, hogy cserejatékosnak kellett helyettük jatszani.

Hozok még egy példát, mégpedig a saját házunk tájáról.

2013. 9. játékhét. Green Bay Packers vs. Chicago Bears. McClellin olyan lendületesen sackeli Aaron Rodgers irányítónkat, hogy annak le kell mennie a pályáról. Diagnózis: kulcscsonttörés. Rodgers pályáról le, Seneca Wallace fel. Kikaptunk, 20-27 a Bears javára.

S. Wallace veterán játékos, nem is bírja csak egy meccs erejéig. Lágyéksérülés miatt a következő héten már nem ő, hanem Scott Tolzien vezeti a Packerst, igaz nem nyerésre. A Philadelphia ellen 13 pontot sikerült összehozni 1 TD vel, és Crosby field goal-jaival. Végeredmény tehát: 13-27.

Tolzien ezen kívül még két alkalommal kapott lehetőséget, aminek eredményeképp a Giants csapatától kikaptak (13-27), de a Vikings nem bírt felül kerekedni, és ott döntetlen eredmény született hosszabbításban (26-26). Ezt megelőzően csak 1978-ban játszott a két csapat döntetlent egymással.

13. játékhét. A Hálaadás napi mérkőzésen annyira nem lehettünk hálásak, hiszen a Detroit Lions csapatától kikaptunk egy  – részünkről – pontban nagyon szegény meccs során. Itt (qb) Matt Flynn vette már át az irányítást, aki összesen 4 alkalommal volt kezdő irányító. 2 győzelemmel és 2 veszteséggel, 7-7-1 -es mérleggel adta vissza az irányítást Rodgersnek, aki így az alapszakasz utolsó meccsét zárhatta, győzelemmel. 33-28 a Packers javára, miénk lett a Wild Card lehetősége. Az már nem az irányítón múlott, hogy azt a meccset az utolsó percekben egyszerűen hagytuk elúszni, és a Colin Kaepernick vezette S.F. 49ers behúzta a W-t.

Nem volt egyenes menet, de három csereirányítóval is Wild Card-ig meneteltek a srácok. Azóta voltak valtozások, és nincs is két egyforma év. Viszont van Remény! Az legyen meg mindenkiben, aki Packers szurkolónak érzi magát. Lehetünk realisták, kritikusok, de jövőbe látók nem. Egész biztosan nem fogunk minden további meccset megnyerni, de abban biztosak lehetünk, hogy a nyerni akarás az mindig ott lesz. Go Packers!

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful