Packers Hungary Club

Martellus Bennett és a kompenzációs pickek

A Martellus sztori igen csavaros: leigazol, sérül, sérül?, kivágva, leigazolva Patriotshoz. A szabályokat böngészve azonban az utolsó manőverek – mind a Packers kivágása, mind a Patriots általi leigazolása – mögött a kompenzációs pickek szabályai állhatnak.

Egyrészt a Packers kompenzációs pick számításába azok a játékosok számítanak bele, akik a 10. hétig a keretben vannak. Tehát a sok távozónk mellett Bennett mint egy érkező rontott volna a pick csomagon. Szakértők az eredeti pick csomagot egy 3., két 5. és egy 6. körre taksálták, ami így egy 3. és három 5. körre változhat. Ismerve a sikereinket az 5. körben (Aaron Jones például, de a fél offensive lineunk is), ez megérhette a csapatnak hogy a saját bevallása szerint már csak 7 NFL meccset játszani akaró Bennettről lemondjon.

A Patriots kompenzációs pick számításába szintén akkor számít bele Bennett, ha a 10. héten csapata van – az azonban mindegy hogy hol. Így nekik érdekük volt, hogy ne free agent legyen emberünk. Így Bennett egy olyan érdekes kompenzációs helyzetbe került, ahol a helyzete a Packerst nem bünteti, de a Patriotst jutalmazza.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful