Packers Hungary Club

Tippjáték 2017 Week 13

Dübörög tovább a szezon, immáron a 13. játékhét következik, vele együtt pedig természetesen érkezik az aktuális tippsor is.

Most már lassan tényleg utolérem magam, szóval a nap folyamán várható az elmaradt eredményközlő posztok pótlása, valamint a tabella frissítése. 🙂

Most pedig térjünk rá az eheti tippjátékra!

Páratlan hét lévén egy extra játékkal találkozhattok a héten. Ezúttal egyetlen teendőtök lesz, mégpedig az, hogy a Buccaneers@Packers mérkőzés eredményét minél pontosabban tippeljétek meg.

A választ egy szövegdobozba kell beírni, a következő formátumban:

Buccaneers pontjai-Packers pontjai, tehát például így: 10-21 (tehát a 2 szám, közte kötőjellel, szóköz nélkül)

A pontozás pedig a következőképpen alakul:

  • ha az egyik csapat pontszámát eltalálod, az 1 pontot ér
  • ha a pontkülönbséget találod el, akkor 3 pontot kapsz
  • ha a fenti kettő egyszerre teljesül, tehát eltalálod az egyik csapat pontszámát, és a pontkülönbséget is, viszont a nyertest nem, az 4 pont (például ha az igazi végeredmény 12-18, a te tipped pedig 24-18, vagy 12-6)
  • ha pedig telibetalálod a pontos végeredményt, az 5 pontot ér

A heti tippsort a lenti képre kattintva tudjátok kitölteni, a határidő december 01. (péntek) hajnal 02:25, a póthatáridő pedig vasárnap este 19:00 (a határidő után leadott tippsornál a TNF-re leadott tipp érvénytelen lesz).

Sok sikert és jó játékot mindenkinek! 🙂

 

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful