Packers Hungary Club

Tippjáték 2017 Week 8 – eredmények

Valahogy csak eltelt a Packers meccs nélküli forduló is, így tehát íme a szokásos összefoglaló a tippjáték heti eseményeiről. 🙂

A mérkőzések eredményeit IDE kattintva nézhetitek meg az NFL hivatalos oldalán.

Ezen a héten is 5 bónuszkérdésre kellett tippelnetek, az alábbiakban megtaláljátok a kérdéseket és a helyes válaszokat:

 • 1. bónuszkérdés: Az alábbiak közül melyik stadionban esik majd a legtöbb pont? (a két csapat pontjainak összegét értve)
  A Monday Night Football összecsapása hozta a felsoroltak közül a legpontgazdagabb mérkőzést: a Broncos 19, a Chiefs pedig 29 pontot tett fel a táblára. Ezzel az összesen 48 egységgel tehát a helyes válasz az Arrowhead Stadium, Kansas City” volt. Nem sokan tippeltek erre a verzióra, összesen 15 játékosnak tudtunk pontot adni erre a kérdésre.
 • 2. bónuszkérdés: Hány yardos lesz a leghosszabb berúgott mezőnygól az összes meccset tekintve?
  Ahogyan arra sem tippeltek volna sokan, hogy a játékhét leghosszabb értékesített mezőnygólja még péntek hajnalban megszületik, a hét legelső meccsén, rögtön az első rúgási kísérletnél… A Dolphins@Ravens találkozó második negyedének elején Justin Tucker próbált rá egy 55 yardos field goalra, ami be is repült a póznák közé. Ezt aztán sem ezen a mérkőzésen, sem a többi összecsapáson nem sikerült felülmúlni, így a helyes válasz az 50-55 yard közötti” opció volt. Ezt már a tippelőink háromnegyede sikeresen eltalálta.
 • 3. bónuszkérdés: Lesz picksix valamelyik mérkőzésen? (TD-re visszahordott interception)
  Nagyon ráéreztem erre a kérdésre, ugyanis a héten alaposan kitettek magukért a védelmek… 1-2 visszahordott TD általában össze szokott jönni minden játékhéten, ezúttal viszont 6 játékos is eljutott az endzone-ba az eladott labda begyűjtése után: C.J. Mosley, Jimmy Smith, Jalen Mills, Carlos Dunlap, Earl Thomas és Byron Jones is 6 ponttal járult hozzá csapatuk győzelméhez. Ezek tudatában tehát a megjelölendő válasz az “igen, több is lesz” lehetőség volt. Kicsit több, mint a tippelők fele meg is kapta a találatért járó 1 pontot.
 • 4. bónuszkérdés: Melyik irányító éri el a legmagasabb passer ratinget? (holtverseny esetén minden érintett játékost elfogadjuk helyes válaszként)
  A 6 felsorolt játékosból 4 maradt 100-as rating alatt, 2 tudott a bűvös szám fölé menni. Érdekesség, hogy ez a 2 játékos kapta a legkevesebb bizalmat tőletek, a voksok túlnyomó többsége a másik 4 irányítóra érkezett. A legmagasabb irányítómutatóval a héten Russell Wilson büszkélkedhet, egész pontosan 123,2-es ratinget sikerült összehoznia. A Seahawks QB-ja mindössze 2 tippelőnk varázsgömbjében jelent meg, ezúton is gratulálunk Farkas Rolandnak és Hubay Lúcia Annának. 🙂
 • 5. bónuszkérdés: A Panthers@Buccaneers mérkőzésen melyik csapat ér el több first downt?
  Ez volt talán a legyegyszerűbben eldönthető bónuszkérdés, igazi 3 esélyes “rábökök egyre” választás… 😀 A mérkőzés is ezt igazolta, a nagy viszonylag nagyobb pontkülönbség ellenére a first downok aránya közel azonos lett a 2 csapatnál: a Panthers 14, a Buccaneers pedig 16 alkalommal jutott új első kísérlethez. Tehát a helyes válasz a “Buccaneers” volt, amit játékosaink majdnem fele el is talált, megszerezve ezzel a kérdésért járó bónuszpontot.

A héten különösen erős volt a mezőny, a tippelők 90%-a 5 ponton belül végzett.

A heti top12-et jobbra találjátok, gratulálunk nekik! 🙂

Tabella is frissült, immár a 8. hét utáni eredményeket mutatja a ranglista.

A következő heti tippsor is hamarosan kikerül, tartsatok velünk! 🙂

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful