Packers Hungary Club

Tippjáték 2017 Week 9

Dübörög tovább a szezon, immáron a 9. játékhét következik, vele együtt pedig természetesen érkezik az aktuális tippsor is.

Az előző, 8. heti eredmények összegzését ITT, a friss állapotokat tükröző tabellát ITT, ha pedig csak most kapcsolódsz be a játékba, és nem tudod, hogy mi is ez az egész, a teljes szabályzatot ide kattintva tudod elolvasni. (és a Game Center -> Tippjáték menüpontban)

Páratlan hét lévén ismét extra játék következik, ezúttal megint egy új típusú feladattal. A kérdés, amit minél pontosabban kell megtippelnetek: Mennyi ideig fogja birtokolni a labdát a Packers a mérkőzésen? (perc:másodperc)

A pontozás a következőképpen alakul:

  • a telitalálat, és +/- 10 mp-en belüli tipp 5 pontot ér
  • akik maximum 30 másodperccel lőnek mellé, azok 4 pontot kapnak
  • max. 1 perces hibahatárral 3 pontot lehet bezsebelni
  • 2 percen belüli tévesztéssel 2 extra pont szerezhető
  • maximum 3 percnyi hibával is jár 1 plusz pont
  • 3 perc fölötti mellélövés esetén nem jár pont

FONTOS: A hétvégén az amerikaiak is megejtik az óraátállítást, a péntek hajnali meccs azonban még a múlt vasárnapiakhoz hasonlóan 1 órával korábban kezdődik, 01:25-kor, így a határidő is ennek megfelelően módosul. Vasárnap visszaáll minden a megszokott kerékvágásba a szokásos kezdési időpontokra.

A heti tippsort a lenti képre kattintva tudjátok kitölteni, a határidő november 03. (péntek) hajnal 01:25, a póthatáridő pedig vasárnap este 19:00 (a határidő után leadott tippsornál a TNF-re leadott tipp érvénytelen lesz).

Sok sikert és jó játékot mindenkinek! 🙂

 

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful