Packers Hungary Club

Weekly Vince – 8. hét

Sok kisebb kérdés helyett a héten kevesebb de hosszabb kérdésnek estem neki:

Szia Vince! Legutóbb a korosodó szabad ügynökök leigazolásáról beszéltük.Ezt a gondolatsort szeretném tovább fejtegetni. Szezon végén Adams, Linsley és Burnett szerződése is lejár. Úgy gondolom hogy mind hármukat meg kellene tartani. Jövőre viszont többek között: Matthews, Ryan, Clinton Dix, Cobb, Nelson és Montgomery is szabad ügynök lehet. Te mit gondolsz megtarthatunk ezek közül a játékosok közül többet a kevesebb pénz de bajnokesélyes csapat felfogással. Illetve kik lehetnek azok a kulcsjátékosok akik távozni fognak? A jövő évi lehet az utolsó szezon ezzel a maggal? A futójátékos témában igazad volt, Aaron Jones nyerő megoldásnak tűnik. Én korábban Matt Forte-t tudtam volna elképzelni nálunk Bears-es évei után. Vagy Corey Dillont. Ő nagyon bejött a Pats-nek. Cb jelöltjeim jelenleg Trumaine Johnson és Vontae Davis. Róluk mi a véleményed beválnának nálunk? És ha már az átalakuló offens-ről beszélünk Bennett döntését most egyáltalán nem értem. Elment a kedve hogy nem Rodgers dobál felé? Akkor miért nem marad még egy évig? Én azt szeretném, hogy ezzel a kerettel küldjük nyugdíjba Tom Brady-t egy tükörsima Super Bowl után. Üdv – Zoli

A kevesebb pénzért bajnokesélyes csapatban maradni leginkább remény/mítosz, mint valóság. A játékosoknak nagyon limitált idő áll rendelkezésükre, hogy lényegükben az egész hátralévő életükre (és orvosi költségeikre) valót megkeressék, így nagyon ritka hogy valaki így gondolkodjon. Leginkább idősődő sztároknál fordul ez elő akik még soha nem nyertek gyűrűt, és sokat ők sem engednek a pénzből. Az biztosnak tűnik, hogy mindhárom elkapóval nem fogunk hosszabbítani. Logikusnak tűnik, hogy Cobb és Montgomery közül csak az egyiket tartsuk meg, és vagy Nelson vagy Adams helyett draftoljunk valakit a szokásos jól bevált második körben. Matthews és Clinton Dix meghatározó eleme a védelemnek, Ryannek pedig várható olcsósága miatt esélyes a maradása. Évek óta reménykedem egy jó pass rusherben draftról, ez nyilván befolyásolhatná a Matthews kérdést.

Az általad javasolt cornerek közül mindkettővel az a probléma, hogy giga szerződést igényelnének. Vélhetően persze, beválnának, de az ő igazolásukkal más lyukakat kellene a csapaton ütni, például a korábban felsoroltak közül is több embert elengedni. És bár Vontae Davis stílusa nagyon jól illik a csapatba, Isten mentsen meg tőle minket. Sam Shields óta elegem van az olyan cornerből aki elit, de folyton az orvosi szobában van és emiatt nem 100% a pályán (vagy ki is hagyja a meccset).

Bennett mindig is egy érdekes karakter volt a testvérével, a Seahawksos Michaellel együtt. A Packersnél korábban nem igazán volt téma a ligában port kavaró social justice mozgalom, ez Bennettel azért megváltozott. Ugyanígy a játékosok életéről, sérüléseiről is igen aktív és vokális volt pályafutása alatt – azt gondolom pontosan ezért dönthetett most így. Nem akarja a testét tovább kitenni az NFL szigorának. Azzal viszont erősen megkérdőjelezem a profizmusát, hogy ezt miért nem tudta eldönteni mielőtt meghozta a döntést hogy ennyi évre szeretne aláírni? Nyilván az is hozzátartozik hogy Rodgers egyébként abszolút dobált felé, a teljesítménybeli problémái mögött ő maga van, több elejtett kulcspasszt is fel lehet idézni tőle.

Szia! Az idei szezonban rengeteg sérülés történt már eddig is. Van esetleg valami stat az előző évekhez viszonyítva mennyivel több-kevesebb? Látva szerencsétlen Miller sorsát felmerült bennem: mennyi pénzt fog megkapni a szerződésèből, és kap majd valami kártèrìtèst? Mit lehet erről tudni előreláthatólag? Köszönöm – Sándor

Eddig nem volt, de a kedvedért előfizettem! A középmezőnyben vagyunk a ligában, 57 sérülés miatti meccskihagyásunk volt eddig, ez a 18.-ik a ligában. A kezdőket magasabb értékkel súlyozva a 16. helyet foglaljuk el.

Az elmúlt évekkel ezt a 18. helyet összehasonlítva 2014.-ben is 16., 2015-ben 24. míg tavaly a 10. legtöbb meccskihagyásunk volt. Sajnos nemcsak az nem mindegy azonban, hogy kezdő vagy nem kezdő sérül-e meg, hanem az sem, hogy melyik kezdő. Ha az egész szezonban csak 16 kihagyott meccsünk lenne a lista legutolsó helyén lennénk, de ha az Rodgers 16 meccse lenne, a csapat mégsem lenne jó (ez nem a Packers hibája feltétlen, ugyanez igaz Breestől Wilsonig az összes elit QB-ra épülő csapatra).

A jelenlegi kollektív szerződés értelmében, Miller, és bárki más sérült, megkapja a sérülése alatt a fizetését. Emellett a játékosok még szoktak külső cégekkel biztosításokat is kötni, így ezáltal plusz pénzhez is juthat, bár egy idős TE-t nem biztos hogy túl jó feltételekkel biztosítottak.

Monty a bordatörése óta árnyéka önmagának. Egy meccset ki is hagyott, ahol Aaron Jones brillírozott, de mikor visszatért, kevesebb snap-et kapott Jonesnál és ez a csökkenés azóta is tart. A futásonként megtett yardok tekintetében eddig sem volt ligaelit, de még ez a mutatója is romlott. Mi lehet az oka ennek? Még mindig a bordasérülés hátráltatja, vagy egyszerűen nincs formában? – Zsuzsi

Bordatörésre azt a kifejezést szokták használni, hogy “pain tolerance issue”, vagyis annak a kérdése hogy mennyire bírod a fájdalmat. Mert fáj, még levegőt venni is. Könnyen lehet tehát, hogy befolyásolja Montgomery teljesítményét és snap countját a kérdés. De ami még jobban befolyásolja, az Jones remek teljesítménye – miért ne ő futna, ha megy neki? Mindazonáltal Montgomery sem fog elveszni, futó pozícióból történő elkapásokban és draw playekben biztosan fog még brillírozni.

Mutattuk már korábban, de a PFF értékelése a futóinkról az idei meccsek playelemzése alapján:

Itt nem csak azt érdemes figyelni hogy Aaron Jones milyen jó benne – 3. legjobb PFF-nél – hanem hogy Montgomery 19. pozíció sem rossz, elkapásokban pedig kimondottan jó.

Hali! Remélem, hogy így, hogy Hundley-ra van írva a playbook, nagy javulást fogunk látni a csapattól. Viszont, ha Hundley most is hasonlóan gyenge lesz, akkor várható a csere? Ha igen, akkor “házon belül” vagy valahonnan hoz a csapat egy rövidtávú megoldást? Esetleg elengedik a szezont? Hogy látod a “jövőt”. Köszi! – Bucsi

Házon belül kevés esélyt látok rá, ahhoz Hundleynak tippre még legalább 3 teljesen katasztrófális meccset kéne bemutatnia, hogy Callahannel próbálkozzunk, akkora a kettő közötti “pedigré” különbség. Házon kívül ha megcsíptük volna Hoyert, akkor lenne egy olyan backupunk, aki szükség esetén akár kezdhetne, de ő a Patriotst választotta – ez nekem azt mutatja hogy túl komoly nem lehetett az offerünk (hiszen a Patsnél semmi esélye kezdeni). A trade deadline lejárt, így más csapattól más már nem érkezik. Gyakorlatilag az egyetlen értelmes free agent ember aki marad az az a Kaepernick, aki épp szétpereli a ligát. Ha le is igazolnánk valakit, mire ő is megtanulja a playbookot, már késő. Idén Hundleyval nyerünk vagy halunk meg.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful