Packers Hungary Club

PHC Madden társkereső

Olvasói kérdéseket kapva, és látva hogy a Facebook csoportban is vissza-visszatérő téma ez, kitaláltunk egy módszert arra, hogyan tudják a Maddenező PHC-sok egymást megtalálni. Az alapvető cél az volt hogy ez ne vesszen el, és könnyen tudjatok játékpartnereket találni, de attól sem zárkózunk el hogy a jövőben valamilyen versenyt is szervezzünk.

A módszer egyszerű: ide kattintva vagy a felső menü Game Center menüpontja alatt menj oda a Madden főoldalra, és töltsd ki a kérdőívet olyan alapvető információkkal mint hogy milyen platformon játszol, melyik verzióval, és mi a gamertaged. Ezzel automatikusan bekerülsz a “játékoslista” alatt megtalálható táblázatba, és mások felvehetik veled a kapcsolatot. Ha te keresel épp valakit egy jó kis head to headre, vagy akár egy CFM liga indítására, ugyanebben a táblázatban tudsz szétnézni. Nincs is más dolgot tehát, mint katt ide és tölts!

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful