Packers Hungary Club

Week 14- Beharangozó

Green Bay Packers  @  Cleveland Browns 2017. 12. 10. 19:00, First Energy Stadium, Cleveland

Két olyan csapat fog egymással játszani, akik közül az egyik csak átmenetileg van rossz passzban, a másik pedig évek óta folyamatosan. A helyzeten, hogy most jelenleg mindkettő alulteljesít, az eltelt idő semmit nem változtat. Az viszont igencsak emelheti a meccs színvonalát, hogy egyik csapat sem adja fel, még az utolsó pillanatban is bizonyítani akarnak. A Packersnek a PO a tét, a Brownsnak a becsület.


Örök mérleg állása az alapszakaszban: 12-7-0.
Clevelandben játszott meccsek tekintetében: 6-4 a Packers javára.
A Packers nyerte az utolsó két alapszakasz találkozót. Utoljára 2013-ban játszottak együtt a Lambeau Fielden, ahol a Packers 31-13-ra állította be az eredménytáblát.
Packers előzmények
Rodgers hiányát és ennek spirituális vonzatát már nem nagyon kell boncolgatni, hiszen a főnök egyre jobban van, és talán ez az utolsó hét, hogy a pálya széléről osztja a tanácsokat.
Hundley teljesítménye abszolút kiszámíthatatlan. Megnyer egy meccset, és mindenkiben felcsillan a remény, aztán ki tudja mi történik a háttérben, mert következő alkalommal mintha a gyakorlattal nem rendelkező ikertestvére lenne a pályán.
Ugyanakkor mobilis irányítónak is mondhatjuk, hiszen megmutatta, hogy a passzolások mellett (61%-os pontossággal) tudja termelni a yardokat futással is. Hat alkalommal volt eddig kezdő irányító, 5 TD és 8 INT lett eddig bevésve neve mellé.
Az offense idejében még nem jött el a nagy áttörés, és valószínűleg ez nem is most fog bekövetkezni, ugyanakkor most (is) szükséges lenne a dinamikus kezdésre (megtartva azt a meccs végéig), amit a Steelers ellen is láthattunk. Pontszámok szerint, ha a passzjátékot részesíti előnyben Hundley, akkor kikapott a csapat. Amikor a futójátékra épített, akkor nyertek. Ez csak amolyan hipotézis, de érdemes ez alapján a futójátékot előnyben részesíteni.


Packers -Tampa (26-20): HI passing 84, HI rushing 113.
Pittsburgh – Packers (31-28): HI passing 245, HI rushing 66.
A deffense viszi a hátán a meccseket, és ez feltehetőleg most is így lesz, amihez csak csendben annyit: így tovább.
Browns előzmények
A Browns csapata jelenleg nyeretlen mutatóval áll, de minden alkalommal keresik a lehetőséget, hogy ezen változtassanak, még akkor is ha a reményeik egyre csökkennek.
Múlt héten a Chargers ellen szenvedtek vereséget. A csapat tele van fiatal játékosokkal, hiányzik az önfegyelem és a lehetőségek.
Most abban bíznak, hogy hazai pályán fognak játszani. Bizonyára megpróbálnak majd erőteljesen kezdeni, megragadni mindent, amiből csak pontot tudnak szerezni.
Kizer elejtett lasztija,valamint az interception az utolsó 5 percben megpecsételte a 13. heti mérkőzésük eredményét.


A Browns defense javuló tendenciát kezdett mutatni magához képest: egy TD-t és 4 field goalt engedett az ellenfélnek utolsó alkalommal.
Turnover mutatójuk -19, ami jelenleg a liga utolsó helyére elég. A difense az egész szezonban 11 ponttal tudott ehhez az eredményhez hozzájárulni.
Összességében az utolsó meccsen a defense kordában tudta tartani a mérkőzést, amit mutat az is, hogy csak 1 TD- t engedtek, és Kizer is tudta passzolni a lasztit. Pontban nem volt egy gazdag mérkőzés, de látszott hogy beleadnak mindent a fiúk.
Amit az irányító, Kizer tud, nem lebecsülendő. 33 yardot passzolt David Njoku felé, 25 yardot Seth DeValve felé, és 16 yardot futott.
Ami döntő lehet
Josh Gordon (WR) visszatérését már nagyon várta a Browns, aki 3 év kihagyása után egész biztosan bizonyítani akar. Játéka dinamikus, és mivel nagy szükség van rá, így azonnal be is vetették a múlt héten. 11 elakpása volt, DeShone Kizer kimondottan őrá fókuszált.
Hőmérséklet szempontjából -1 fok várható Clevelandben, kissé szeles időjárással. Ez lesz a Packersnek a szezon első “téli mérkőzése”, az eddigi leghidegebb meccsnapja.


A Browns várhatóan a Packers futójátékára igyekszik majd nyomást gyakorolni, ami most Williams-el izmosabbnak mondható.
Amire még a Packers védelemnek nagyon kell figyelnie, az a Njoku – Seth DeValve páros. Kiváló kombináció, jelenleg a Browns legsikeresebb párosa.
Érdekességek
Ismét utazik a Green Bay Packers. Az utolsó 4 hétben ez a harmadik utazásuk. 2009 óta ez az első alkalom, hogy a Packers az alapszakaszt ebben az utazási arányban teljesíti.
A Packers 2009 óta nem utazott Clevelandbe, akkor 31-3 lett a vége a 7. játékhéten zajlott mérkőzésnek, a Packers javára.
Ez a harmadik alkalom, hogy a két csapat decemberi hónapban játszik egymással. 1969-ben a Cleveland nyert 20-7-re hazai pályájukon, következőn pedig -2001-ben- a Packers nyert hazai pályán 30-7-re.
Thom Brennaman csatlakozik Chris Spielman-hez a közvetítés alatt, a pálya széléről pedig Jennifer Hale fog bejelentkezni.

Senkit ne tévesszen meg az a tény, hogy a Cleveland jelenleg egy meccset sem tudott eddig behúzni. Ezek a srácok nem adták fel, és sokszor nem is csak azon múlt, hogy nem tudnak összeállni, nem tudnak jatszani. Vesszőparipám, hogy minden csapatot le lehet győzni, de ez a másik oldalról is elhangozhat.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful