Packers Hungary Club

Week 16 – Értékelő

Minnesota Vikings - Green Bay Packers  

16 - 0

Nagyon nem jött össze az idei szép búcsú a Lambeau Fieldtől, mi több újabb csúfos shut out, azaz  lenullázásos vereség lett a vége a Vikings elleni összecsapásnak. Ezzel és a Ravens elleni ugyancsak nullás kapitulációval idén kétszer is pont nélküli vereséget szenvedett el a csapat a Szentélyben, ez utoljára 2006-ban fordult elő, akkor a Bears vert meg minket Green Bayben 26-0 arányban a szezon nyitó meccsén, illetve a Patriots alázott le minket 35-0-ra  november 19-én a Lambeau Fielden.

A mérkőzés

Csordultig megtelt a green bay-i stadion annak ellenére, hogy ennek a találkozónak már nem volt igazi tétje. Nem meglepő módon az ellenfél szurkolói is szép számban tiszteletüket tették, a sok Zöld-Sárga közt bizony ott virított jó pár Lila folt is a lelátókon. Tehették ezt azért is, mert a hazai közönség meglepő módon sok jegyet "átadott" vagy eladott, ami bizony nem éppen szokványos a kisvárosban. Ugyancsak nem megszokott módon a hangzavar sem kizárólag a jellegzetes "Go Pack Go" volt, megosztva harsogott a Lambeau Field, ami nem mindennapi dolog a Szentélyben.

Statisztikák

 

Ha akad olyan aki szeret szenvedni, annak/azoknak íme a meccs lényeges pillanatai egy videóban összefoglalva:

Pozitívumok

Nem sok, de azért volt pár pozitív momentum:

 • A futás elleni védelmünk nem volt rossz, az ellenfél nem tudott ezen a meccsen sem TD-t szerezni futásból és az első számú futójuk, Latavius Murray 21 próbálkozásból mindössze 69 yardig jutott.
 • Blake Martinez mellet most Jake Ryan is vehemensen kivette a részét a munkából a védelemben, 11 szerelésből 10 egyénit produkált a találkozón.
 • Visszahordásban elég jók voltunk, punt és kick return-ből összesen 125 yardot hoztunk össze. Még kyler Fackrell is cipelt vissza 11 yardot LB létére 🙂  
 • Néhány fiatal "beugró" egész jól teljesített, akiket érdemes megemlíteni: Lenzy Pipkins, Michael Clark, Kenny Clark, Josh Jones
 • A támadó falunk egész jól muzsikált, Hundley egyetlen sack-et szedett be, legfőként David Bakhtiari remek munkájának köszönhetően.
 • Az ellenfél ugyan mezőnygólt és extra pont rúgást nem hibázott, viszont csak 33 yardot tudott összesen össze hozni visszahordásokból, ami a special team-unk jó munkáját méltatja.

Negatívumok

Akadt bőven negatívum:

 • A Brett Hundley féle hullámvasút sajnos ismét a mélységek felé vette az irányt. Újra azt az arcát láthattuk az ifjú irányítónknak, amit a legkevésbé szerettünk volna látni. Megint dobott 2 INT-et és láthatóan gondjai voltak a passzjátékok kivitelezésénél. Igaz lábon (futkározva) ismét próbált kompenzálni, de valljuk be, ő azért messze nem egy Colin Kaepernick...
 • Érdekes módon a Lambeau Field most a mi játékosainkat "büntette", folyamatosan estek-keltek, csúszkáltak a mieink, ráadásul az elkapások se akartak szinte sohasem sikerülni. Pár csúnya drop is volt a meccsen (Kendricks, Clark), ehhez nagyon nem vagyunk hozzá szokva.
 • A secondary, azon belül ismét a corner backek akiket újra itt kell megemlítenünk. Az ellenfél elkapóit megint nem tudtuk féken tartani, Stefon Diggs parádézott Hawkins mellett és Adam Thielen is csak azért "stagnált", mert felé alig ment passz, viszont ami felé ment, azt simán elkap(hat)ta.
 • Justin Vogel borzalmasan puntolt ezen a mérkőzésen, 6 rúgásból mindössze 38,5 yardot átlagolt, ami siralmas. 
 • A sérülések még a félig tartalékos csapatunkat se kímélték. Többek közt Jordy Nelson, Jason Spriggs, Richard Rodgers és Aaron Jones dőltek ki a mérkőzés folyamán különböző okokból.
 • Kicsit több futást vártunk, pláne annak fényében, hogy Hundleynek megint nem ment a passzjáték, ehhez képest majdnem az irányítónk futott a legtöbbet...

Összefoglalás

Nem igazán lehet mit összefoglalni ezen a meccsen, hiszen tétje nem volt, s ezzel tulajdonképpen le is írtunk mindent. A presztízs persze megkívánta volna a jó szereplést, de valljuk be őszintén önmagunknak, hogy a fiatal játékosok kipróbálásán (lásd például Michael Clark elkapót) kívül ez a meccs már nem sok hasznot hajthatott. A fent maradt néhány első vonalas játékosunknak is csak újabb felesleges sérüléseket eredményezett, ezért már nem éri meg, és teljesen felesleges kockáztatni. A szilveszteri "jutalom játék" a Lions ellen idegenben, remélhetőleg kevésbé csúfos végeredményt hoz majd, tulajdonképpen ezt az utolsó derbit már kicsit tekinthetjük a jövő évi előszezon egyik előfutárának is.  🙂

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful