Packers Hungary Club

Weekly Vince – 12. hét

Jó volt látni a fejlődést, bár szívesen elcseréltem volna ezt a teljesítményt a Ravens ellenivel, mert ezzel a teljesítménnyel őket biztos, hogy megvertük volna. Na, de ez már történelem… Ami a PO esélyeinket illeti szerintem eléggé lecsökkentek, mivel még ha meg is nyerjük az utolsó 5 meccset és ha megelőzzük is a Detroit-ot, akkor is lesz rajtunk kívül min. 3 csapat, akinek 10-6 vagy jobb a mérlege (Atlanta, Carolina, Seattle). Szerintetek mennyi esélyünk van még a PO-ra? – Dandy73

Hogy az Atlanta és a Carolina mindketten wild cardosok legyenek arra nagyon-nagyon kevés esélyt látok. Mindketten játszanak a Saintsel és a Vikingsel még és egymás ellen is – addig fognak bokszolni míg csak egy NFC Southos wild cardos marad. Így a Seahawks – Lions – Packers hármasból egy fogja megcsípni a másik helyet, de ahhoz hogy forgatókönyveket kezdjünk el számolgatni, ezt a meccset meg kell nyerni. Ha most kikapunk, akkor teljesen biztos hogy elúszott a playoff.

Akkor is visszahozzuk Rodgerst ha már elveszett a szezon? Egyre inkább úgy tűnik ugyanis hogy nem leszünk POban, de Rodgers 15. heti visszatéréséről is egyre több a szó. -121212

Azt tippelném hogy igen, visszahozzuk. Ha másért nem is, egyrészt büszkeségből, másrészt mert fontos igazolási döntéseket kell meghozni a jövő évre vonatkozóan, és a Hundley vezette támadósorból nehéz kiolvasni hogy megéri-e Adamssal hosszabbítani, vagy kell-e új free agent TE. A kulcscsonttörés olyan szempontból borzasztó sérülés hogy egyértelmű a kihagyás, másik oldalról nézve viszont nemigen van semmilyen hosszú távú szövődménye. Amint összeforr, Rodgers teljesen egészséges lesz, és a rásérülésnek nincs veszélye. Akkor meg miért padozzon, hiszen egy vesztes szezonban sem ültetnek le egy ilyen kaliberű játékost.

Randall Cobb nagyon eltűnt az elmúlt időszakban, jó volt újra látni ahogy termel. Ennek ellenére úgy érzem, pénzkidobás volt a nagy szerződése. Ti mit gondoltok? – Zsoca

Az szerintem is bátran kijelenthető, hogy nem annyit termel amennyit ennyi pénzért kellene. Ez azonban nem csak az ő hibája, az újítás óta őt is sérülések hátráltatták, illetve az irányítóposzt sem a megszokottat hozza jelenleg. Képességekben mindenképpen a liga egyik legjobb slot receiveréről beszélünk, de egy ilyen jól felfejlődött Adams és Jordy mellé nem feltétlen kell a liga legjobb slot receivere. Érdekes lesz majd azt figyelni, hogy a szerződések lejártával hogyan strukturáljuk át az elkapóbrigádot.

Cobbra visszatérve látható hogy Rodgers sérülésével előkerülnek azok a dolgok, amik olyan izgalmas prospectté tették a főiskolából kijövet. A wildcat formációban rengeteg sikere volt, nálunk Rodgerssel erre nyilvánvalóan 0 lehetősége volt, hiszen ha a 12-es a pályán van, minden playben érjen is labdához. A Steelers ellen nemnagyon jött be ez a húzás, ha a Bucs ellen sem fog, akkor igazából felesleges is vele próbálkozni a továbbiakban.

BLAKE MARTINEZ. Mekkora játékossá ért, és milyen késői pickel szereztük! Lesz e az idei classban is ilyen pick? – Ádám

Thompsonék egyik nagy erőssége, hogy a 4.-5. körben rendszeresen jókat tudnak húzni – amivel ellensúlyozzák a korai körös hibákat. Nemtudom hányan emlékeztek rá, annak idején a belső linebacker poszt volt “A” gyengeség ami miatt mindenki aggódott (az ILB-láz közvetlenül a safety-para és az elkapó-hisztéria közé tehető). A csapat erre a negyedik körben egy évben kihúzta  Jake Ryant, a következőben Blake Martinezt, és jelenleg ez az egység az egyik legjobb posztunk. Blake példája arra is tökéletes amiről múlt héten írtam – nem mindegy melyik pozíciót mikor húzol. ILB-ből találni lehet gyémántot konstansan későn is, miért kellett volna tehát az annak idején rengeteg hypeot az első körös pickünkhez kapó Reggie Ragland, akitől azóta az őt draftoló csapat már meg is szabadult?

Nahát, nem is gondoltam volna hogy a Madden ilyen népszerű – ha már ennyien vagyunk, lesz valami bajnokság is? – Peti

Úgy tűnik az NFL terjedése segíti a Maddenét is. A közeljövőben (idei NFL szezon) nincs tervbe véve hogy bajnokságot szervezzünk, de nem záródunk el tőle. A leküzdendő probléma a platformok kérdése – a szerkesztőségben csak PS4eink vannak, és a legtöbb feliratkozó eddig Xboxal rendelkezik. Aki lemaradt volna és nem tudja miről van szó, ide kattintva nézze meg a Madden társkeresőnket.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful