Packers Hungary Club

Borús a hangulat az öltözőben

Dom Capers elküldése borítékolható volt a szezon végeztével, ami meg is történt, ám ez nem jelenti azt, hogy mindenki teljes mértékben elégedett lenne a döntéssel, illetve a csapat jelenlegi helyzetével. Ennek adott hangot Ha-Ha Clinton-Dix az ESPN-nek egy hét elején adott interjúban.

“Azt kell kontrollálnunk, amit tudunk, és nem szabad azzal foglalkoznunk, ami egy emelettel feljebb történik, ilettve azzal sem, hogy ha egy edzőnek kell elmenni. Amiatt kell aggódni, ha neked kell menned. Annyi változáson mentünk itt keresztül, hogy nem hiszem hogy esélyünk is volt valaha egy igazi csapat felépítésére.”

“Ez egy biznisz, de egyúttal bajnok csapatot próbálunk építeni, és ha nincs meg a kémia a csapaton belül, illetve annyi különböző egyéniség van az öltözőben, akik sz–t sem érnek, akkor ez így nehéz.”

“Vannak, akiknek teljesen más motivációja van, amikor ide jönnek. Vannak akik csak a pénzt akarják felszedni, aztán le akarnak lépni. Vannak akik a Pro Bowlba akarnak eljutni. Vannak, akik meg vannak elégedve azzal, ahogy éppen állnak jelen pillanatban. Nehéz egy győztes csapatot építeni, amikor ennyi különböző beállítottságú játékos van itt.”

A safety arra nem tért ki, hogy melyik játékosokra gondolt. Az offseason során Julius Peppers illetve Micah Hyde hagyta el a csapatot, és mindkét játékos bejutott a csapatával a rájátszásba.  A 37 éves Peppers 11 sacket szerzett idén a Panthers színeiben, miközben a Packers gyengélkedett a pass-rush területén az alapszakasz során. Hyde életében először jutott Pro Bowl-ba, amit a Bills színeiben sikerült elérnie.

“2014 óta látom, hogy hogyan változik az öltöző, ahol voltak vezetőink akikre felnézhettem, srácok akikben bíztam, és ők is bíztak bennem. Amikor elrontottam valamit, megvédtek és nem mutogattak rám. Szóval ez így nehéz.”

“Ez nem a védelmi koordinátoron múlott. Egy játékos vagyok. Rakjanak be egy pozícióra, hogy csináljam a dolgom, és csinálni fogom. Adjanak nekem lehetőséget, és élni fogok azzal. Dom rendben volt. Dom nem ártott nekem. Szeretek Dom kezei alatt játszani. Bárkit is hoznak ide következő évben, nekem kell alkalmazkodnom ahhoz a személyhez. Változást várok, és várom 2018-at.”

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful