Packers Hungary Club

Ki is az a Brian Gutekunst?

Bizonyára sokan meglepődtek a frissen kinevezett General Manager személyén, hisz messze nem annyira ismert úriemberről van szó, mint például Elliot Wolf, vagy Russ Ball. Nos, akkor lássuk kicsit közelebbről, ki is Brian Gutekunst?

Brian Willis Gutekunst 1973 Július 19-én látta meg a napvilágot, a North Carolinai Raleigh városában. Igazi amerikai focis családba született, édesapja John Gutekunst volt a Minnesota Golden Gophers football csapat vezető edzője 1985-1991 között.  Az ifjú Brian a  University of Wisconsin-La Crosse diákjaként nevelkedet, s ahol természetesen focizott is. Azonban egy csúnya vállsérülés miatt viszonylag hamar fel kellett adnia játékos pályafutását, de edző asszisztensként tovább tevékenykedett. Feleségül vette régi szerelmét Jent és azóta is boldog házasságban élnek négy gyermekükkel együtt. Edzői karrierje 1995-ben indult, amikor a wisconsini egyetemi csapattal bajnokságot nyertek. Ezután egyből az NFL következett, 1997-tól nem egész egy évig a  Kansas City Chiefs csapata foglalkoztatta scouting assistant (megfigyelési asszisztens), illetve administrative assistant(adminisztratív asszisztens) munkakörökben. 1998-ban visszatért wisconsinba és a Packers alkalmazásába került egyetemi játékosok megfigyelője posztra. 2012-ig töltötte be ezt a pozíciót, ezután kezdett emelkedni a green bay-i ranglétrán. 2016 Március 21-én a director of player personnel tisztségre nevezték ki, ahol legfőbb feladatai közé tartozott a játékosok és a személyzet illetve a csapat fontosabb alkalmazottjainak felügyelete, irányítása.

Néhány érdekesség Gutekunstról és családjáról:

  • Karrierje kezdetén 1995-ben egy rövid ideig (egy training camp) a New Orleans Saints támadó koordinátor asszisztense is volt.
  • Tevékenykedett linebacker edzőként is egyetemi évei alatt
  • Tulajdonképpen Russ Ballnak köszönheti NFL karrierjét, ugyanis a Kansas City Chiefsnél eltöltött egy éve alatt Ball karolta fel az ifjú Briant és csinált belőle adminisztratív asszisztenst Kansasben.
  • Nem először pályázott GM címre, tavaly már interjúzott a Buffalo Bills és a San Francisco 49ers csapatánál is, most pedig a Texans hívta legutóbb felvételi elbeszélgetésre, de oda már nem ment el (érthető módon)
  • Édesapja fiatal korában defensive back poszton játszott a  Duke University csapatában 1963-1966 között.
  • 1998-ban Ron Wolf visszavonulásakor Ted Thompson alkalmazta az akkor még nagyon fiatal szakembert a Packers scouting csapatába.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful