Packers Hungary Club

Tippjáték 2017 Week 12-13 – eredmények

Íme a tippjáték heti kiértékelésének folytatása, mivel ugye a 11. hét technikai okok miatt kimaradt, ezért ezúttal a 12. és a 13. játékhét eredményeit olvashatjátok az alábbiakban.

Week 12

A mérkőzések eredményeit IDE kattintva nézhetitek meg az NFL hivatalos oldalán.

Páros hét lévén ezúttal is 5 bónuszkérdésre kellett tippelnetek, az alábbiakban megtaláljátok a kérdéseket és a helyes válaszokat:

 • 1. bónuszkérdés: Hányszor fogják sackelni Brett Hundley-t?
   A Steelers védőinek összesen 4-szer sikerült bezsákolniuk Hundley-t (Heyward kétszer, Watt és Walton pedig 1-1 alkalommal), így ennek megfelelően a "3-4 alkalommal" opció volt a helyes válasz. Érdekesség, hogy 29 tippelőnk annyira nem bízott a támadófalunkban (és persze a fiatal irányítónkban), hogy legalább 5 sacket jósolt, mint kiderült, végül nem is álltak olyan távol a valóságtól.
 • 2. bónuszkérdés: Hány futott yardot szerez majd Le'Veon Bell?
  Bell 20 próbálkozásból 95 yardot szerzett, ami a "91-120 yardot" kategóriába esett, így ez volt a pontot érő válasz.
 • 3. bónuszkérdés: Dob-e interceptiont Ben Roethlisberger?
  Dobott interceptiont Big Ben, ráadásul egyből kettőt is, szóval mindössze az a 9 játékosunk kapta meg a jól megérdemelt pontját, aki az "igen, többet is" lehetőséget jelölte meg.
 • 4. bónuszkérdés: Melyik csapatnak lesz több sikeres field goalja?
  A Vasasok rúgójátékosa, Chris Boswell a meccs vége előtt 4 másodperccel billentette a csapata javára a mérleget, mind a pontok, mind a sikeres mezőnygólok tekintetében. Mivel Crosby egyetlen FG-kísérlete végül nem lett jó a 3. negyedben, így tehát a helyes válasz a "Steelers" volt.
 • 5. bónuszkérdés: Lesz-e safety a meccsen?
  A viszonylag ritka eseménynek számító safety-re ezúttal sem volt példa a meccsen, így az 1 pontot érő válaszlehetőség a "nem lesz" volt.

A mezőny ismét roppant erős volt, a legjobb 14 játékos listáját az alábbi képen láthatjátok, gratulálunk mindenkinek!

Week 13

A mérkőzések eredményeit IDE kattintva nézhetitek meg az NFL hivatalos oldalán.

Ezen a héten a meccsek kimenetele mellett a Buccaneers@Packers mérkőzés számszerű eredményének megtippelése volt a feladatotok.

Mint tudjátok, a találkozó pontos végeredménye 20-26 volt, így ez lett volna a maximális pontot érő helyes válasz.

A megfogalmazásból kitalálhattátok, hogy a telitalálat nem sikerült senkinek, és 4 pontot érő tipp sem érkezett be. 8 játékosunk kapott 3 pontot a pontkülönbség helyes megjósolásáért, valamint további 1-1 pontot osztottunk ki annak a 9 tippelőnek, akiknek sikerült eltalálniuk az egyik csapat szerzett pontjainak számát.

Ezúttal annyira együtt volt a mezőny, hogy a heti tippelők nagyjából 90%-a 3 pontnyi differencián belül végzett... Fordulógyőztesünk is egyből kettő lett, őket és 3 másik játékost láthattok az alábbi top 5 listán, utánuk ugyanis nem kevesebb, mint 20 tippelő sorakozik 12 ponttal:

Ez volt tehát a 12-13. hetek kiértékelése, hamarosan érkezik a következő poszt a 14. és a 15. játékhét eredményeivel!

(A tabella egyben fog majd frissülni, amikor "utolértük magunkat", azaz miután a 17. hét eredménye is kikerült.)

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful