Packers Hungary Club

Tippjáték 2017 Week 14-15 – eredmények

Érkezik is a következő kiértékelő poszt a 14-15. heti eredményekkel.

Week 14

A mérkőzések eredményeit IDE kattintva nézhetitek meg az NFL hivatalos oldalán.

Páros hét lévén ezúttal is 5 bónuszkérdésre kellett tippelnetek, az alábbiakban megtaláljátok a kérdéseket és a helyes válaszokat:

 • 1. bónuszkérdés: Melyik csapat fog többször puntolni?
  Mindkét csapat puntere 4-szer kapott lehetőséget, hogy megvillantsa rúgótudását, így a helyes válasz az "ugyanannyiszor fognak" opció volt, amit nem túl meglepő módon mindössze 2 játékos jelölt meg, nekik ezúton is gratulálunk a varázsgömbjükhöz 😀
 • 2. bónuszkérdés: Hány TD-t szerez majd a Packers?
  Összesen 4 touchdownt hozott össze a csapat, így ennek megfelelően a pontot érő válasz a "3-4" volt.
 • 3. bónuszkérdés: Lesz-e rontott rúgása Crosby-nak (FG és XP is számít)?
  Mason a meccsen 3 alkalommal rúgott labdába (a kickoffokat nem számítva), mindhárom egy-egy sikeres extra pont kísérlet volt, mezőnygól próbálkozáshoz nem jutott. Kihagyott rúgása tehát nem volt, így a megjelölendő lehetőség a "nem lesz" volt.
 • 4. bónuszkérdés: Hány pontot engedünk majd a Brownsnak?
  21 pontot tudtak feltenni ellenünk a clevelandiek, így annak az 5 tippelőnek tudtunk pontot adni ezért a kérdésért, akik a "21-30"-as opciót választották ki.
 • 5. bónuszkérdés: Melyik játékosunk szerzi majd a legtöbb pontot a csapatnak? (bármilyen pont számít)
  3 játékosunk szerzett pontot valamilyen formában: Williams egy elkapott és egy futott TD-vel, Adams 2 elkapott TD-vel, Crosby pedig a korábban említett 3 extra ponttal járult hozzá a csapat sikeréhez. Futónk és elkapónk tehát egyaránt 2x6, azaz 12 pontot tett fel a táblára. Már előzetesen, a kitölthető tippsornál jeleztük, hogy amennyiben holtverseny állna fenn, abban az esetben minden érintett játékost elfogadunk majd helyes válasznak. Ennek megfelelően a "Jamaal Williams"-t és a "Davante Adams"-t megjelölők is megkapták jól megérdemelt bónuszpontjukat.

Ezúttal a top 7-et láthatjátok alább, akik egyben megosztott fordulógyőztesek is. Utánuk 14 játékos jön 10 ponttal, majd 10-en 9 ponttal. A mezőny második fele is igen szoros volt, 1-1 pont differencia 10-20 helyezésnyi különbséget is jelenthetett a héten.

Week 15

A mérkőzések eredményeit IDE kattintva nézhetitek meg az NFL hivatalos oldalán.

Mivel páratlan hét volt, ezért ismét egy extra kérdést kellett megválaszolnotok. A feladatotok az volt, hogy megtippeljétek a Packers@Panthers mérkőzés 2. és 4. negyed utáni állását.

A meccs eredményét és negyedekre bontott ponteloszlását az alábbi képen láthatjátok:

Ez alapján egy kis matekkal könnyen kiszámolható, hogy a félidőben a Packers vezetett 14-10-re, a negyedik játékrész végén pedig 24-31 volt az állás a Panthers javára. Az 5 extra pontot érő válasz tehát a Packers/Panthers opció volt, amit 2 szerencsés tippelőnknek sikerült is eltalálni, ezzel egyből a heti toplista első 2 helyére ugorva:

A fordulógyőzteseknek (és persze a többieknek is) ezúttal is gratulálunk!

Hamarosan érkezik a playoff előtti utolsó eredményközlő poszt is a 16-17. játékhetek kiértékelésével, friss tabellával és részeredményekkel, tartsatok velünk! 🙂

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful