Packers Hungary Club

Tippjáték 2017 Week 16-17 – eredmények

El is érkeztünk az alapszakasz utolsó 2 hetének kiértékeléséhez, így tehát az alábbiakban a 16. és a 17. játékhét eredményeiről olvashattok.

Week 16

A mérkőzések eredményeit IDE kattintva nézhetitek meg az NFL hivatalos oldalán.

Páros hét lévén ezúttal is 5 bónuszkérdésre kellett tippelnetek, az alábbiakban megtaláljátok a kérdéseket és a helyes válaszokat:

 • 1. bónuszkérdés: Mi lesz az első Packers drive eredménye?
  A Green Bay kezdhette a mérkőzést, azonban 5 rövid play után át is adták a támadás lehetőségét a Vikingsnak egy "punt" formájában, ez volt tehát a megjelölendő válasz.
 • 2. bónuszkérdés: Melyik támadóegységnek lesz több 3 and outja?
  Bár a 16-0-s végeredményből nem erre számítana az ember, de mindkét csapatnak 4 alkalommal sikerült first down nélkül leparancsolni a pályáról a másik gárdát, így a pontot érő válaszlehetőség az "ugyanannyi lesz" volt.
 • 3. bónuszkérdés: Mekkora lesz a csapatok összpontszáma?
  Az előző kérdésnél már megemlítettem a (számunkra legalábbis) nem túl impozáns eredményt, amivel az összpontszám "20 pont alatt" maradt, ez lett volna tehát a helyes válasz, amit (annyira nem meglepő módon) egyetlen tippelőnk sem talált el.
 • 4. bónuszkérdés: Melyik csapatnál lesz (ha lesz) fumble?
  Újabb varázsgömböt igénylő, abszolút 4 esélyes kérdés. Ezúttal egyetlen fumble sem történt a mérkőzésen, így a pontot az "egyiknél sem lesz" opciót választók kapták.
 • 5. bónuszkérdés: Hány százalék pontossággal fog passzolni Brett Hundley?
  Hundley 40 passzkísérletéből mindössze 17 sikeres átadás született, ez 42.5%-os passzpontosságot jelent, ami jóval az "55% alatt" van, ami a helyes válasz volt.

Hétről hétre egyre szorosabb a mezőny, a héten például a 85 játékosból 77 volt 5 pontnyi különbségen belül... A heti top 13 pedig:

Week 17

A mérkőzések eredményeit IDE kattintva nézhetitek meg az NFL hivatalos oldalán.

Mivel páratlan hét volt, ezért ismét egy extra kérdést kellett megválaszolnotok, egészen pontosan azt, hogy: Mennyi lesz a 2 csapat TOTAL yardjainak ÖSSZEGE a Packers@Lions mérkőzésen?

A Packers 256, a Lions pedig 356 total yardot tudott összeszorgoskodni, ezek összege pedig 612 yard, ez lett volna tehát a helyes tipp. Bár telitalálat nem született, 3 játékosunk is mindössze 3 yardnyit hibázott, illetve rajtuk kívül ketten kapták még meg az 5 pontot a maximum 10 yardos hibahatáron belül.

Összességében elmondható, hogy egész jól sikerült belőnötök a várható értéket, hiszen a heti tippelők több, mint felének tudtam adni valamennyi extra pontot a tippjéért.

A pontozást és a heti top 13-at az alábbiakban láthatjátok:

0-511: 0 pont
512-536: 1 pont
537-561: 2 pont
562-586: 3 pont
587-601: 4 pont
602-622: 5 pont
623-637: 4 pont
638-662: 3 pont
663-687: 2 pont
688-712: 1 pont
713+: 0 pont

Ezzel hivatalosan is "utolértük" magunkat (leginkább persze én értem utol magamat), így most már rendezett körülmények között várhatjuk a rájátszást.

A friss, ropogós tabella is elkészült, most már az aktuális, 17. játékhét utáni állást mutatja, melyet IDE kattintva meg is nézhettek.

Az élmezőnyben - és kicsit lejjebb is - roppant szoros az állás, ami az elkövetkezendő hetekben alaposan fel is bolydulhat majd... Hiszen a ligával együtt a tippjátékunk is playoff-módra váltott, így mi is kicsit növeltük a tétet. Néhány szerencsés tippel (főleg a meccsek pontos eredményét tekintve) jókora pontmennyiséget be lehet zsebelni egy-egy hét alatt is, így azok is bőven feljöhetnek még, akik most nem is állnak a dobogó közelében.

Tartsatok velünk továbbra is, hiszen az igazi izgalmak még csak most jönnek! 🙂

A Wild Card kör tippsora már elérhető az oldalon, IDE kattintva adhatjátok le a tippjeiteket (ha még nem tettétek volna meg), de előtte mindenképp olvassátok el a posztban a rájátszásban érvényes szabályváltoztatásokat is!

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful