Packers Hungary Club

Tippjáték 2017 Wild Card Round – eredmények

Íme a playoff első fordulójának, tehát a Wild Card kör tippsorának kiértékelése.

A rájátszás kezdetével a tippjáték változott egy kicsit, növeltük a tétet, így komoly átrendeződések várhatóak még a tabellán a következő hetekben.

A feladatotok továbbjutók kiválasztása mellett a végeredmények minél pontosabb megtippelése, valamint az extra kérdés helyes megválaszolása volt. Nézzük sorban, hogy milyen eredmények születtek a mérkőzéseken.

Az első mérkőzésen meglepetésre a Titans éppen hogy, de legyőzte a Chiefst. Mi sem mutatja jobban ennek meglepi-mivoltát, hogy mindössze 5 játékosunk kapott pontot a Titánok továbbjutásának megtippeléséért.

A számszerű tippelésnél is összesen 3 tippelő kapott 1-1 pontot, valamelyik csapat pontszámának eltalálásáért.

A következő meccsen sem a többség által várt eredmény született, ugyanis a Falcons jutott tovább a Rams helyett, ezt is csak 11-en jósolták meg.

A végeredmény megtippelésénél itt sem szórhattam a pontokat két kézzel, 2 játékos kapott 1-1 pontot, egy tippelő pedig a pontkülönbséget találta el, így ő 3 egységgel lett gazdagabb.

A Buffalo@Jacksonville összecsapáson már az esélyesebb, többek által favorizált Jaguars tudott nyerni, amit a játékosok döntő többsége el is talált, így itt inkább megfordítom: mindössze 10 tippelő nem kapott pontot.

A pontos végeredmény megtippelésénél is igazi aranybányának bizonyult a találkozó az 1 TD-nyi pontkülönbségével, 8 ember zsákolta be az ezért járó 3-3 pontot, 1 szerencsés illető pedig emellett a Jags 10 szerzett pontját is sikeresen tippelte meg, így 4 pontot kapott.

A Panthers@Saints rangadón is a többség által megjósolt végeredmény született a Saints továbbjutásával, összesen 5 játékos nem kaphatta meg az ezért járó 1 egységet.

A Saints 31 elért pontja nagy népszerűségnek örvendett a tippelők körében, 11 főnek jelentett ez 1-1 plusz pontot, egy valaki pedig az 5 pontos különbséget eltalálva gazdagodott 3 ponttal.

Amint az látható, a 8 csapat közül a Saints tudta a legtöbb pontot feltenni a táblára, így a bónuszkérdésre ez a csapat jelentette a helyes választ, ezt a játékosok nagyjából fele jósolta meg.

A heti top 7-et itt jobboldalon találjátok, gratulálunk nekik!

A tabella is frissült, IDE kattintva meg is nézhetitek, hogy áll a ranglista.

A divisional round tippsora hamarosan érkezik, tartsatok velünk továbbra is! 🙂

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful