Packers Hungary Club

Tippjáték 2017 Wild Card Round

Az alapszakasznak vége, ezen a héten elrajtol a 2017-es NFL szezon rájátszása, így a tippjátékunk is “playoff-üzemmódba” kapcsol. 🙂

Az utolsó eredményközlő poszt (16-17. játékhét) a nap folyamán érkezik – a friss tabellával együtt -, de előbb inkább az új tippsort tettem ki, hogy legyen mindenkinek ideje leadni a tippjeit még az esti meccs kezdete előtt. 🙂

Az alapszakaszhoz képest eszközöltünk néhány változást a játékban:

A meccsek kimenetelének megtippelésénél eddig a rendes játékidő végi eredmény számított, így lehetett döntetlen is a kimenetel, ám most már a végső lefújáskori eredményre vagyunk kíváncsiak, tehát a továbbjutót kell megjósolni. Ez továbbra is 1 pontot ér.

További újdonság, hogy ezentúl minden mérkőzésnél kíváncsiak vagyunk a pontos végeredményre is, ezekre a kérdésekre az alapszakaszban már bevált szabályok vonatkoznak, emlékeztetőül:

A választ egy szövegdobozba kell beírni, a következő formátumban:

Vendég csapat pontjai-Hazai csapat pontjai, tehát például így: 10-21 (azaz a 2 szám, közte kötőjellel, szóköz nélkül)

A pontozás pedig a következőképpen alakul:

  • ha az egyik csapat pontszámát eltalálod, az 1 pontot ér
  • ha a pontkülönbséget találod el, akkor 3 pontot kapsz
  • ha a fenti kettő egyszerre teljesül, tehát eltalálod az egyik csapat pontszámát, és a pontkülönbséget is, viszont a nyertest nem, az 4 pont (például ha az igazi végeredmény 12-18, a te tipped pedig 24-18, vagy 12-6)
  • ha pedig telibetalálod a pontos végeredményt, az 5 pontot ér

Illetve minden héten lesz egy plusz kérdés is, amivel némi extra pontot gyűjthet, aki helyesen válaszol rá. Ezen a héten a legtöbb pontot szerző csapatot kell megtippelni, amiért 3 extra pont jár. Amennyiben 2 vagy több csapat holtversenyben érné el a legtöbb pontot, úgy az összes érintett csapatot elfogadjuk majd helyes válaszként.

A heti tippsort a lenti képre kattintva tudjátok kitölteni, a határidők a meccsek kickoffjai: szombat 22:20, vasárnap 02:15, vasárnap 19:05 és vasárnap 22:40. Értelemszerűen az adott meccs kezdete után az arra leadott tippek már érvénytelenek lesznek.

Sok sikert és jó játékot mindenkinek, elő a varázsgömbökkel, a női megérzésekkel és a sámánvérrel! 🙂

tgame500

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful