Packers Hungary Club

Tippjáték 2017 Divisional Round – eredmények

Ahogy ígértem, íme a Divisional Round tippsorának kiértékelése.

A feladatotok ezúttal is a továbbjutók kiválasztása mellett a végeredmények minél pontosabb megtippelése, valamint az extra kérdés helyes megválaszolása volt. Nézzük sorban, hogy milyen eredmények születtek a mérkőzéseken.

Az első mérkőzésen a viszonylag pontszegény “madaras derbin” a Sasok tudtak felülkerekedni a Sólymokon. Mondhatjuk, hogy nem várt eredmény született, hiszen a tippelők mindössze negyede kapott pontot a továbbjutó megjóslásáért.

A számszerű tippelésnél is összesen 1 tippelő kapott 3 pontot, az öt pontos különbség eltalálásáért.

A következő meccsen bejött a papírforma, a Hazafiak átgázoltak a Titánokon. Nem meglepő módon a játékosaink döntő többsége meg is kapta az ezért járó 1 pontot.

Szánom-bánom, nem néztem vissza a “tippjáték-statisztikát”, így csak az emlékezetemre hagyatkozom, amikor azt írom, hogy történelmet írhatunk: a tippjátékunk során először esett meg, hogy egy játékosunk telibe találta a végeredményt, így végre kioszthattam az ezért járó 5 pontot. Így tehát ezúton is szeretnék külön gratulálni Szabó Attilának, aki egyébként ezzel az 5 pontjával egyből fel is lőtte magát az eheti legjobbak közé. Ezen kívül 2 játékos kapott 3 pontot, 7 tippelő pedig 1-1 ponttal gazdagodott.

Itt is az újabb meglepetés, a Jaguars egy roppant szoros és izgalmas találkozón győzte le a Steelerst. Mindössze 10 tippelőnk bízott a Jaguárokban, ám végül ők zsebelhették be a pontot.

Ekkora pontzuhatagra (főleg ezen a meccsen) nyilván nem nagyon számított senki, így telitalálat nem született, viszont a szoros meccset sokan megjósolták, a 3 pontos végső differencia eltalálásáért 10 játékosnak is kioszthattam a 3-3 egységet.

Akik látták a meccset, azt hiszem a végjátékot még nagyon sokáig emlegetni fogják… A tippelőink nagyjából 1/3-2/3 arányban voksoltak, a többség a Saints sikerére számított.

Itt már többen jártak közel a végeredményhez, végül 2 játékos kapott 3 pontot és 11-en egy pontot.

A bónuszkérdésnél ezúttal a legmagasabb passer ratinget elérő irányítót kellett megtippelni, és itt született a forduló legnagyobb meglepetése… A legjobb irányítómutatót ugyanis az a Big Ben tudta összehozni, aki a rettegett Jacksonville defense ellen játszott, egész pontosan 110.5-es mutatót dobált össze. A dolog váratlanságát mi sem mutatja jobban, hogy közületek is mindössze 4-en jelölték meg Roethlisbergert, ők örülhetnek a helyes válaszért járó 3 pontjuknak.

A heti top 4-et itt jobboldalon találjátok (utánuk holtversenyben 13-an érkeznek 5-5 ponttal), gratulálunk nekik!

Hamarosan érkezik a konferenciadöntők fordulójának kiértékelése is, a tabella is azzal együtt fog frissülni.

Még van némi idő a Super Bowl kickoffjáig, így ha esetleg még nem töltötted volna ki az aktuális tippsort, akkor IDE kattintva a 00:30-as kezdésig még megteheted! 🙂

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful