Packers Hungary Club

V. PHC tábor

V. PHC Tábor

Vének, 2018. augusztus 24-26.

 

Ismét jelentkezünk a táborral kapcsolatban. 🙂

Szóval idén a Szigetköz keleti csücskében, Vének községben (Győrtől pár perc autóval) fogjuk a tábort megszervezni, melyre mostantól várjuk a foglalásotokat.

A szállás ára: 4000Ft+IFA/fő/éj (IFA: 18 év felett 300Ft/fő/éj)

Ami tartalmazza a tábori szállást ágyneművel, a konyha bérleti díját, ingyenes belépést az Öko-Fürdőtóra (az alvást megelőző napra) valamint korlátozott számban kerékpár használatot!

Opcionálisan lehet reggelit is kérni, aminek a díja alap reggelinél (péksütemény, felvágott, sajt, zöldségek, tea) 600 Ft, extra reggelinél (alap+müzli, juice, többféle péksütemény) 900 Ft. Ezt az igényt legkésőbb a tábor kezdete előtt 2 héttel le kell adnunk, szóval addig lehet gondolkodni rajta.

Fontos! A szállás csak korlátozott számban érhető el! A foglalásod csak abban az esetben lesz érvényes, ha a szállás árának a felét (de lehet az egész összeget is) előleg/foglaló gyanánt kifizetted! A másik felét, az IFA-t és a reggelit a helyszínen is lehet fizetni.

Fizetési lehetőségek: banki átutalással vagy PayPalon keresztül.

Utalási adatok, valamint minden további info és jelentkezés a következő mail címen: varga.david90@gmail.com

A pontos programokkal és részletesebb infókkal később jelentkezünk, addig is íme néhány életkép az előző táborokról kedvcsinálónak.. 🙂

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful