Packers Hungary Club

Facebook hírfolyam beállítás

Mivel nagyon sokan a Facebook híroldalunkat használják információ forrásnak ezért most nekik a lehető legrövidebben szeretnénk segíteni abban, hogy ne maradjanak le semmi fontos hírről amit megosztunk az oldalon.

Az 1-1 poszttal elérhető emberek száma évről évre csökken. Ezt sajnos a Facebook szabályozza, de ad lehetőséget arra, hogy mindenki beállíthasson magának 30 kedvenc oldalt, személyt amelyeknek a posztjai a hírfolyam elejére kerülnek. Mivel nem szeretnénk, hogy bárki is ezért maradjon le a Packerst érintő fontos információkról ezért most röviden bemutatjuk hogyan tehetitek be a PHC híroldalt a kedvenceitek közé mobilon vagy akár asztali gépen. Ez az egész nem több mint fél perc és ezzel megoldódik minden probléma.

 

Mobilról :

Nyisd meg a Packers Hungary Club híroldalt a Facebook alkalmazásban és nyomj a Követed gombra :

 

 

Az előugró ablakban jelöld ki a Megjelenítés elsőként részt alul valamint kapcsold be az Értesítések kérése gombot. Ezután nyomj Az értesítési beállítások módosítása menüre :

Itt pedig jelöld be a Normál részt :

Kész is vagy!!! FONTOS! Bár a felirat arra utal, de ezzel a beállítással nem állandóan a mi híreinket fogod látni elsőként a faladon.

 

Asztali gépről :

Indítsd el a Facebookot a laptopodon vagy az asztali gépeden majd nyisd meg a Packers Hungary Club híroldalt. Itt klikkelj a Követed gombra. A lenyíló menüsorból pedig válaszd ki a Megjelenítés elsőként és Az összes bekapcsolása menüt.

 

Kész is vagy!!! FONTOS! Bár a felirat arra utal, de ezzel a beállítással nem állandóan a mi híreinket fogod látni elsőként a faladon.

 

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful