Packers Hungary Club

Aaron Rodgers és a “Sebesült Harcosok”

A Sharpie nevű filctollgyártó cég új kampányában, az “Uncap the Possibilities”-ben 4 profi sportolót (Aaron Rodgers, Chris Paul, Alex Morgan és Aaron Judge) kértek fel arra, hogy egy-egy rövid videóban mutassanak be egy általuk választott szervezetet, ami valamilyen pozitív változást igyekszik létrehozni.

Sok sportolóhoz hasonlóan irányítónk is híres arról, hogy sokat segít különböző szervezeteknek, így valószínűleg ezúttal is szívesen adta a nevét a kampányhoz.

Rodgers választása a “Wounded Warrior Project”-re, vagyis a “Sebesült Harcosok Projekt”-re esett, amely a veterán katonákat segíti többek között ingyenes mentálhigiénés programok szervezésével, hosszútávú rehabilitációval és karriertanácsadással.

Ahogyan az a videóból is kiderül, ARodnak családi okai is voltak a választásnál, a nagypapája ugyanis II. világháborús veterán, aki Bíbor Szív és Ezüst Csillag kitüntetést is kapott. (Előbbit azok kapják, akik megsebesültek – vagy meghaltak – szolgálat közben, az utóbbit pedig a csatatéren mutatott hősies cselekedetekkel lehet kiérdemelni.)

A kampány részeként egy Rodgers fényképével ellátott különleges kiadású filctollcsomag is a piacra kerül, melyben az egyik filcre az irányító autogramját nyomtatták.

Az alábbiakban pedig megnézhetitek ARod videóját is, magyar felirattal:

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful