Packers Hungary Club

Equanimeous St. Brown

Equanimeous St. Brown neve nem sokat mondhat még nekünk Packers szurkolóknak. Egy újonc elkapó a csapatnál aki német-amerikai állampolgár. Ebből adódóan Németországban különös figyelemmel kísérik a karrierjét. Korábban a "kicker" magazin készített egy interjút a fiatal elkapóval amit most ti is elolvashattok.

Equanimeous St. Brown : „Vannak téli ruháim. :)”

A német futballtehetség Equanimeous St. Brown a következő szezonban a Green Bay Packersben fog játszani. Ezt tudjuk az NFL Draft óta, amiben „EQ” a kései, 207. picken lett kihúzva. A német Kicker magazinnak adott exkluzív interjúban betekintést nyerünk a korábbi Mister Universe fiának érzelmi világába, vall kisebb csalódásáról, beszél született kaliforniaiként a Wisconsinban várható hidegről – és hiszi, hogy jó partnere lesz a sztár irányító Aaron Rodgersnek.

Equanimeous St. Brown, aki a Notre Dame egyetemen játszott, már az ezévi draft előtt exkluzív nyilatkozott a Kickernek és az alábbiakat mondta: „Elég erősnek érzem magam az NFL-hez.” A drafton aztán „EQ”-nak tövább kellett várni, mint gondolta: csak a 6. körben, a 207. picken húzta ki a wide receivert a Green Bay Packers.

Kicker: Equanimeous St. Brown, hogyan készült a kezdés előtti utolsó órákban az idei NFL Draftra?

Equanimeous 'EQ' St. Brown: Teljesen normálisan. Reggel még a konditerembe mentem és néhány barátommal chateltem. Előtte volt pár óránk Anaheimben az egész családdal találkozni – ott voltak a szüleim, a testvérem Amon Ra, a nagybácsim és a nagynénim, valamint az unokatestvéreim és egy pár barátom. Volt velünk még pár TV stáb is – csaptunk egy grillpartit, mindenki hozott magával valami ennivalót.

Kicker: Önnek hosszasan kellett várnia a nevére, egészen a 6. kör 207. pickjéig húzódott a dolog, amikor végül a Packers kiválasztotta. Milyen érzelmi állapotban volt addig?

St. Brown: Arra számítottam, hogy korábban fogják mondani a nevemet. Elismerem, már eléggé csalódott voltam.

Kicker: Nem gondolta, hogy ilyen későn választják majd ki?

St. Brown: Nem, nem is sejtettem. Számomra nem volt semmi előjel, ami erre utalt volna.

Kicker: Merültek fel kételyei?

St. Brown: A döntéssel kapcsolatban, hogy egyáltalán a draftra mentem? Nem. Egy pillanatra sem. Három éven keresztül hétről hétre felmértem mindenkit, akikkel együtt a draftra jelentkeztem, ismertem a képességeiket, ahogy a sajátjaimat is. Nem voltak kételyeim.

Kicker: A végére aztán jóra fordult minden, a Green Bay személyében pedig egy igazán komoly hagyományokkal rendelkező csapat húzta Önt. Elvégre a Packers rendelkezik a legtöbb bajnoki címmel, szám szerint 13-mal, amiből 4 Super Bowl győzelem. Ezen kívül a „Pack” 2018-ban kezdi meg a 100. szezonját. Milyen gondolatok járnak a fejében a Green Bay Packersszel kapcsolatban?

St. Brown: Szeretem a komoly hagyományokkal rendelkező csapatokat. Az egyetemem, a Notre Dame az egyetemi futballban hasonlóan sikeres, mint a Green Bay az NFL-ben és nagy hagyományokkal van megáldva. Ez valahogy fekszik nekem és nagyon boldog voltam, hogy a Packersbe kerültem.

Kicker: A jövőbeni edzéseken olyan neves wide receiverekkel dolgozhat majd együtt, mint Randall Cobb vagy Davante Adams és természetesen a sztár irányítóval Aaron Rodgersel is jó kapcsolatot kell majd létesítenie. Vannak már bizonyos elvárások?

St. Brown: Nekem fontos volt, hogy egy erős irányítót kapjak, aki hosszú, mély labdákat dob. Aaron Rodgers személyében ezt meg is kaptam, sőt, talán a legjobbat is. Sok munka áll előttem – és minden nap újra bizonyítanom kell. A célom az, hogy kezdő legyek és a Packersszel olyan messze jussak, ameddig csak lehet.

Kicker: Ezenkívül Green Bay-ben újra találkozott a korábbi Browns játékmesterrel DeShone Kizer-el – akivel barátok voltak a Notre Dame egyetemen.

St. Brown: DeShone az egyike volt az elsőknek, akik a drafton történő kiválasztásom után felhívtak engem. Én örülök neki és ő is örül nekem. A legsikeresebb időnk az egyetemen az volt, amikor mi együtt voltunk a pályán. Ha itt tovább tudjuk csinálni azt, amit két éve abbahagytunk, akkor az szuper lenne.

Kicker: Kizer érintett volt valahogyan a draftban? Említette a kvalitásait a Packers vezetőknek?

St. Brown: Egy pick előtt a felelősök mindig sok információt begyűjtenek minden irányból. Nem tudom, hogy DeShone-t megkérdezték-e vagy mesélt-e rólam. Én őt nem kérdeztem és nem is fogom kérdezni erről. Ez része a folyamatnak.

Kicker: A draft csak az első lépés az NFL karrierben. Hogyan sikerült az indulás a Packersnél? Mi minden áll Ön előtt a következő napokban-hetekben?

St.Brown: Ezen a héten fogok még Wisconsinba repülni, hogy a Packers vezetőivel találkozzak. (Az eredeti interjú publikálásának időpontja 2018. május 02. – A szerk.) Utána repülök vissza Los Angeles-be és előkészítem a költözést. Várom a Green Bay-i emberek megismerését, kíváncsi vagyok a városra és a környékre.

Kicker: A Packers – elsősorban Aaron Rodgers miatt –, egy erős támadó csapatnak számít. Fekszik Önnek a sajtfejek mentalitása?

St. Brown: Mindenképpen fekszik nekem. Én azt gondolom, hogy a Packers támadósora velem sokszínűbb lesz és jó célpontja lehetek majd az irányítónak.

Kicker: A szezon kezdetén rögtön az első fordulóban a Green Bay és a Chicago mérkőzik meg egymással. Ott lesz aktív játékosként az örök rivális elleni 197. összecsapáson, aki ellen a Packers korábban 96 alkalommal győzött, 94 alkalommal kikapott és 6 döntetlent ért el?

St. Brown: Nem lenne ellenemre.

Kicker: Aaron „ARod” Rodgers a mestere a mély passzoknak. Kapott már el „Hail Mary”-t?

St. Brown: A középiskola utolsó évében sikerült egy „Hail Mary”-t elkapnom. Ez egy nagyszerű, mindenféle érzelmekkel teli pillanat volt. Azt hiszem, még egy video is van róla valahol. (Igen van, a PHC felkutatta 😉 )

Kicker: Ön a kaliforniai Anaheim Hills-ben, Los Angeles közelében nőtt fel. Fent északon Wisconsinban az időjárás gyakran zord, extrém hideg és havas. Örül neki vagy egyszerűen csak tudomásul veszi, hogy ilyen körülmények között kell Green Bay-ben a Szent Lambeau Field-en játszani?

St. Brown: (nevetve) Egy nagy váltás volt három éve Kaliforniából Indianába a Notre Dame egyetemre költözni. A tél South Bend-ben szintén nagyon extrém és a stadionban gyakran jeges szélben játszottunk a téli hónapokban. De Wisconsin természetesen még északabbra van mint South Bend – így valószínűleg még egy fokkal hidegebb lesz. Az előző évben viszont új téli ruhákat vettem magamnak és boldog vagyok, hogy még megvannak és tovább tudom hordani őket.

 

(Ich bedanke mich für deine Hilfe. 😉 Sebestyén Ági - eNyelvmágus)

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful