Packers Hungary Club

Hírek az edzőtáborból.

Kis összefoglalóban szedjük össze az eddigi fontosabb történéseket a pár napja elindult training camp-ről. Van jó és sajnos rossz hír is az edzésekről. Kezdjük a jóval, Randall Cobb  felépült a bokasérüléséből és teljes edzésmunkát végez

További jó hír, hogy a frissen draftolt fiatal játékosok remekül teljesítenek a gyakorlatok során, illetve a tavalyi draft class Packers választottjai is nagyszerűen helyt állnak. Viszont a sérülések idén sem kímélik a keretet, hamar elkezdték szedni áldozataikat. A legfájóbb talán (ILB) Jake Ryan térd sérülése, ami a hírek szerint nem kizárt, hogy ACL szakadás, ami a szezonja végét jelentheti már most.

A másik kieső (S) Kentrell Brice, aki boka sérülést szenvedett, nála kicsit szerencsésebbnek tűnik a helyzet, ugyanis az első röntgen vizsgálat után nem találtak törést, illetve komolyabb elváltozást a bokájában, így ő remélhetőleg hamarabb felépül.

További hír, hogy Quinten Rollins az alap cornerback teendői mellett serényen gyakorol safety és belső linebacker feladatokat is. Ezek szerint az elemzők korábbi feltételezései (Rollins dimeback feladatokat fog ellátni) nem voltak alaptalanok.

A veteránok közül két játékos kezdte az edzőtábort PUP listán, (Bryan Bulaga, Nick Perry), illetve Mike Daniels is kisebb láb sérüléssel bajlódik, de ő ettől függetlenül vállalta a további edzéseket.

Vasárnap óta nem edz a másodéves futó Aaron Jones sem. Mike McCarthy vezetőedző azt nyilatkozta, térdhajlító izom gondokkal küzd, de várhatóan hamarosan visszatér a tréning pályára.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful