Packers Hungary Club

PHC Tippjáték 2018/2019

Nyakunkon a szezonkezdet, ami természetesen egyúttal azt is jelenti, hogy kezdődik az idei PHC tippjáték is!

Némi visszatekintésként még annyit, hogy igen, a tavalyi tippjáték végeredményével még adósok vagyunk, ám nem fogjuk elsumákolni, a dobogósok nyereményei is össze vannak már készítve, rövidesen fény derül a kilétükre is.

Viszont mivel idén egy teljesen új felületen zajlik majd a tippelés, és szerettük volna, hogy minél hamarabb megismerkedhessetek vele, ezért előbb az új évad versenykiírása született meg. 🙂

Idén a kicktipp.com oldalt választottuk a PHC tippjáték otthonának. Bár az oldal nyelve angol, reméljük ez nem fog senkinek sem gondot okozni, hiszen egészen könnyen kezelhető a felület, a regisztrációhoz pedig csupán pár kattintásra van szükség.

Az oldalt megnyitva a “Become a member” gombra kattintva végezhető el a gyors regisztráció, ezután bejelentkezve pedig a “Prediction Centre” menüpont alatt adhatók le a tippek.

  • A tippek leadásának határideje az adott meccs kezdési időpontja.
  • Tippelésnél a meccsek hosszabbítás utáni végeredményét kell megjósolni!
  • A mérkőzés kimenetelének eltalálásáért 3 pont, a pontkülönbségért 5 pont, a pontos végeredmény helyes megjósolásáért pedig 10 pont jár.
  • A szezonkezdet előtt van lehetőség azt is megtippelni, hogy ki fogja megnyerni majd a Super Bowlt, a helyesen válaszoló(k)nak 99 pont üti a markát, amivel azért még némileg átrendeződhet majd a végső ranglista… 🙂

A pontok számítása automatikusan történik majd az oldal által, így nem kell majd várni az eredményközlő posztokra, bármikor megtekinthetőek lesznek. A “Leaderboard” és a “General overview” menüpontok alatt különféle szempontok szerint követhetők nyomon az eredmények és a ranglisták, ezeken belül 1-1 játékosra kattintva az illető tippjeit, valamint személyes statisztikáit is meg lehet nézni (persze majd csak akkor, ha már lesz is mit 😀 ). A “Messages” fülön pedig fórumozni és chatelni is van lehetőség a többi játékossal.

A legjobban tippelők az örök dicsőség mellett szokás szerint ezúttal is Packers ajándékokra számíthatnak! 🙂

Minden további kertelés nélkül íme tehát az új tippjátékunk, melyet szokásosan az alábbi képre való kattintással érhettek el. Sok sikert és jó játékot kívánunk idén is mindenkinek!

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful