Packers Hungary Club

Játékosok cseréje a gyakorló csapatban

Elküldésre került (RB) Joel Bouagnon, a helyére pedig érkezett (RB) Tra Carson, aki a Cincinnati Bengals révén draftolatlan újoncként került be az NFL-be, miután nem kelt el a 2016-os játékosbörzén.  A Bengals aktív keretében is szereplet 2016 decemberében, azonban sérülés (térdhajlító izmával voltak gondjai) miatt injured reserve státuszba került és 2018 szeptemberében elküldte az ohio-i csapat.

(WR) Keon Hatcher pedig a korábban (pár napja) elbocsájtott (CB) Deante Burton helyére érkezett, ugyancsak a gyakorló egységbe. A 24 éves Hatcher profi pályafutása Oakland-ben indult 2017 május ötödikén, amikor a Raiders leigazolta draftolatlan újoncként. Azév szeptemberében ott nem fért be a végső keretbe, viszont helyet kapott a gyakorló csapatukban. Az előszezonban remeklő Keon az idei alapszakasz kezdetén tagja volt a Raiders aktív keretének és a Rams elleni vesztes szezonnyitó mérkőzésen pályára is lépett. Érdekes módon következő héten mégis szinte azonnal lapátra került Oakland-ben. Ezután eltöltött egy rövid időt (alig pár napot)  a Detroit Lions gyakorló egységében is.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful