Packers Hungary Club

Több védő játékos is érkezett próba játékra

Két védő játékos is próbajátékra érkezett Green Bay-be.

(DE) Kendall Reyes a Connecticut egyetemen nevelkedett és a 2012-es draft második körében húzta ki a Chargers, ahol ki is töltötte az újonc szerződését. Utána megfordult rövid ideig a Redskins és a Chiefs háza táján is. A másik játékos már ismerős lehet, ugyanis

(DT) Joey Mbu az idei felkészülés során volt már Packers keret tag. Mbu 2015-ben került az NFL-be az Atlanta Falcons révén, akik draftolatlan újoncként alkalmazták a houstoni egyetemről érkező fiatal játékost. Joey sokáig a Falcons gyakorló csapatában volt, majd a Colts gárdájához igazolt, ahol felkerült az aktív keretbe is. 2018-ban vált meg tőle az indianapolis-i gárda. Továbbá mégkét játékos érkezett próba játékra, mindketten korábbi Titans LB-k.

A 24 éves, 193 cm magaas, 110 kilós Josh Carraway a TCU növendéke volt mielőtt a 2017-es draft hetedik körében a Titans kiválasztotta. A tavalyi szezonban bent volt az aktív keretben és alapszakasz meccsen is pályára lépett.

A másik védő a 25 éves, 188 cm magas, 109 kilós Aaron Wallace, aki az UCLA egyetemről érkezett és egy évvel korábban 2016-ban választottak ki a drafton a Titánok, ugyancsak a hetedik körben. Wallace többször szerepelt alapszakasz meccseken, rutinosabb mint Carraway.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful