Packers Hungary Club

Week 6 – Beharangozó

San Francisco 49ers – Green Bay Packers

Lambeau Field

2018. 10. 16. at 02:15.

A San Francisco 49ers látogat a héten a Lambeau Fieldre, hogy szembe nézzen a Green Bay Packers csapatával. A hatodik heti játék MNF lesz, amit különös figyelemmel szoktak követni a nézők, hiszen erre a napra csak ez az egy mérkőzés van kiírva, itt most nincs lehetőség válogatni.

Packers előzmények
2-2-1. Ebben van minden, de tényleg minden: sima győzelem, izgalmakkal teli – szurkolós, lehangoló vereség. A csapat hullámzó teljesítményét mi sem mutatja jobban, mint az eredmények. Ami az egyik meccsen gyengeség, a másikon erősség és fordítva. Pl. futás elleni védekezés, pass rush. Nyilván, ezt az ellencsapat is befolyásolja, de azért mi szurkolók mégis vágyunk arra, hogy kicsit nagyobb legyen az összhang.
NFL League Rankings szerint offense-ünk jelenleg a 11. helyen áll. Rodgers bizonyította ebben a szezonban is, hogy akár sérülten is képes játékot nyerni. Passzok tekintetében a ranglista 11., futásban pedig a 18. helyet foglaljuk el.
Kényes terület az elkapás, de a lehetőségekhez képest mégis vannak említésre méltó megmozdulások, mint pl. D. Adams munkája, aki majdnem minden alkalommal szerzett TD-t ( kivétel a Bills elleni mérkőzés).
A védelem tekintetében vegyes a teljesítmény és így a vélemény is. Matthews-tól mindenki többet vár, Martinez múlt héten 2 sack-et is kiosztott. NFL defense ranglista top 10-ben a 6. hely a Packers csapatáé.

49ers előzmények

1-4, a győztes és vesztes meccsek aránya szerint.
Legnagyobb érvágás számukra Garoppolo elvesztése, aki a harmadik meccsig tudott csak játszani, és egy győzelmet szerezni a Lions ellen. Helyét C. J. Beathard vette át, a csapat másodpilótájaként. Az idei első bevetése alkalmával azonban remekül állta a kihívást, és annak ellenére hogy kikaptak a Chargers-től, csupán két pont volt a különbség. Hazai pályán azonban a Cardinals ellen már kisebb volt az esély, 10 pontos lett a különbség az eredménytáblán. Két INT és 3 fumble már túl sok veszteség volt ahhoz, hogy behúzzák a meccset.


Amennyiben az ő ranglista sorolásukat nézzük , azt láthatjuk, hogy az offense a 16. (NFLranglista szerint). Nem akar összeállni a vonal, nincs összhang és harmónia. Beathard célpontjai kezdetben (TE) G. Kittle volt, akivel 1 TD- t is sikerült összehozni, valamint (WR) P. Garcon és (WR) M. Goodwin. A múlt héten pedig T. Taylor és K. Juszczyk felé passzolt szívesebben. Passzolásban egyébként a 21. helyen állnak, viszont futásban a harmadikak, és ez nekünk fel is adja a leckét.

A mérkőzésről
A SF 49ers már meg is érkezett Green Bay-be, ahol MNF fognak játszani. Az aranyásók másodszámú irányítója a rövid passzokat részesíti előnyben, igyekszik a lasztitól miharabb szabadulni. Az irányító védelmében múlt héten nem jeleskedtek, négyszer is sikerült C.J. Beathard-öt a földön tudni. Ez némi rést jelenthet Martineznek, aki remélhetőleg élni is fog a lehetőségekkel.
Futás területén jól állnak, mi pedig hullámzó teljesítménnyel állunk a futás elleni védelemben. Kérdéses pontja lehet a meccsnek.
Ami döntő lehet ezen a mérkőzésen, az a sérült játékosok hiányának pótlása. A sérülések az NFL világához tartoznak, a kulcsjátékosok pótlása pedig komoly fejtörést okoz minden edzőnek.
A 49ers betegszobája jelenleg telítettebb, mint a Packers-é. Kérdéses (RB)M. Breida, (WR) P. Garcon, (TE) G. Kittle, (OL) M. Person, (C) W. Richburg, (T) J. Staley és (CB) K. Williams játéka, D betű fityeg (WR) T. Taylor neve mellett, out pedig (OL) M. Person neve mellett.
Viszonta mi listánk se túl rövid, jelenleg is 8 játékos van a kérdéses státuszban: (CB) J. Alexander, (WR) G. Allison, (CB) B. Breeland, (T) B. Bulaga, (WR) R. Cobb, (G) J. McCray, (T) J. Spriggs, és (S) J. Whitehead.

Érdekességek
– A SF 49ers csapata először utazik Green Bay-be azóta a bizonyos 2014-es, szomorú és számunkra veszteséggel végződő meccs óta, ami  NFC Wild Card mérkőzés volt. Emlékszem arra a januári napra: közös meccsnézés volt Pécsett, és orrlógatva indultunk utána házassági évfordulót ünnepelni…


– A két csapat mindösszesen 66 alkalommal találkozott egymással, beleértve 7 postseason meccset is. Ebből a Packers 35 találkozót, a San Francisco 49ers 30-at nyert meg, és egy meccsen nem tudtak egymás fölé kerekedni.

A szezon első harmadába érve még nem feltétlen kell kimatekozni a győztes meccsek számát, bár az idő gyorsan halad, és bizony az lenne a megnyugtató, ha minél biztosabb eredménnyel robognánk a célirányba.
Tény, hogy egy gyengébb mutatóval álló csapatot fogad a Packers, ráadásul hazai pályán, de nem szabad alul értékelni 49ers-éket, mert nekik is megvannak az erőssegeik, és amiben ők sem különböznek tőlünk: nyerni akarnak.
A meccset a Sport2 is műsorára vette, így tehát október 16 (kedd) hajnalban, 02:15- kor GO PACK GO!

 

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful