Packers Hungary Club

Week 8 – beharangozó

Green Bay Packers at LA Rams

2018.10.28. 21.30,  Memorial Coliseum,

Los Angeles

Bevezető
Üdv Week 8!
A Green Bay Packers múlt héten a pihenő hetét töltötte, és ez remélhetőleg a szurkolóknak is jót tett. Aaron Rodgers nyilatkozata szerint ez idő alatt valóban pihentek, és nem az edzésről szólt a bye week.
Elvileg tehát kipihenten térnek vissza a pályára a srácok, és néznek az elkövetkezendő meccs elé, illetve utaznak vendégségbe a LA Rams csapatához.

Packers előzmények
Jelenleg az NFC North csoporton belül a második helyen állunk (3-2-1), közvetlen a Vikings mögött (4-2-1).
A három győzelmet a Bears, Bills és 49ers csapata felett gyakoroltuk, döntetlen lett a Vikings meccs, és vereséggel zártuk a Redskins és Lions elleni küzdelmet.
Kezdtünk győzelemmel (CHI 23@GB24), majd középvonalon haladva döntetlen (MIN29@GB29), aztán lejjebb egy vereség (GB17@WAS31). Negyedik héten ismét a csúcson, kíméletlen győzelem a Bills csapata felett (BUF 0@GB22), majd becsúszott egy vereség (GB23@DET31), és végül győzelemmel és önbizalommal tele zártuk a bye week előtti mérkőzést a 49ers ellen (SF30@GB33).
S hogy mire elég ez jelenleg? Ranglista besorolás következik:
Liga szinten bekerültünk a top 10-be, igaz annak pontosan a tizedik helyét foglaljuk jelenleg. NFC szinten előkelőbb, hatodik helyén áll a Packers.

Rams előzmények
1985 óta nem értek el ilyen jó eredményt, mint ebben a szezonban (7-0). Akikkel eddig találkoztak: 49ers (39-10), Seahawks (33-31), Broncos (23-20), Vikings (31-38), LAC (23-35), Cardinals (0-34), Raiders (33-13).
Nem csak saját diviziójuk, hanem a liga első helyezettjei jelenleg ezzel a győzelem aránnyal. Csoportjukban talán nem is volt olyan nehéz dolguk a SF49ers (1-6-0), Arizona Cardinals (1-6-0) és a Seattle Seahawks (3-3-0) legyőzésével. De az eredmény magáért beszél, és az is, hogy jelenleg ők az egyetlen veretlen csapat.
Eddig három alkalommal játszottak hazai pályán, négy meccset pedig idegenben húztak be.
Mi a titok? Egy jó edző, egy jó csapat, okos játékhívások, felállások mint a “11 personnel”. Kihasználják az ún. “light box”-ot, amit a helyzet kínál, és ezzel biztosítják a futás lehetőségét. No és persze ott vannak a kulcsfontosságú elkapóik, akiket szintén aktívan használnak a felálláshoz.

A mérkőzésről
Hazai pálya előnyeit ezen a héten a Rams fogja élvezni. Mi viszont pihenésből jövünk, ami mindig jót tesz a csapatnak, vagy legalábbis a 2007, 2010, 2011, 2012 és 2016-os szezonban győztes meccset játszottak a BW után.
A Rams játékából alaposan fel kell készülnie a Packersnek. Ofenese-ük NFL szinten az első, míg a Packers a 14. Defense oldalon mi állunk jobban, a Packers a negyedik, Rams pedig a 13. Passzolást tekintve mi a 11., Rams pedig negyedik a ranglistán. Futásban még nagyobb a különbség, Rams első, Packers pedig a 24. helyen van.
Irányítókat nézve Rodgers tapasztalatával és karmunkájával kell szembe néznie a Rams-nek. Az ő irányítójuk pedig a 24 éves J. Goff, akit 2016-ban draftoltak. Amennyiben a szezonbeli teljesítményeket szeretnénk összehasonlítani, nagy eltérést nem is tapasztalhatunk: Rodgers 1997 passzolt yard, 12 TD, 1 INT. Goff: 2130 passzolt yard, 14 TD, 5 INT.
Defense oldalon mindkét csapat rendelkezik “nagy ágyúkkal”, akiktől mindkét csapat tart is. Nekik ott van (DT) M. Brockers, (DT) N. Suh, (DT) A. Donald. Nekünk pedig van(LB) C. Matthews,(LB) B. Martinez, (LB)N. Perry. Akire kiemelt figyelmet kell fordítaniuk, az T. Gurley, aki ebben a szezonban nagyban hozzájárul a győztes meccsekhez.

Ami döntő lehet
Futásblokkolásban a Rams az egyik legjobb csapat ebben a szezonban, így Ty Montgomery-nek, Jamaal Willaimsnek és legfőként Aaron Jonesnak nem lesz könnyű dolga. Újra előtérbe kerülhet a passzolás, amiben Rodgers nagyon tehetséges, de nyitva a következő kérdés: lesz-e megfelelő célpontja. Jó hír, hogy vélhetően lesz, mivel Geronimo Allison lekerült a sérült listáról és Randall Cobb is jó eséllyel pályára lép majd.
A passzokra az ellenfél is felkészül, és egész biztos azon fognak mesterkedni, hogy lassítsák a folyamatot, de ami a legfontosabb, az a liga jelenlegi leghatékonyabb futójának, Tod Gurley-nek a féken tartása lesz! Nagy feladat előtt áll a futás elleni védelmünk emiatt, reméljük jól helyt állank majd. A Kosok biztosan megpróbálnak minél nagyobb nyomást gyakorolni majd az irányítónkra, és ennek megakadályozására viszont nekünk kell a lehető legjobban  felkészülni. A támadó falunk szerencsére a legjobb felállásban léphet majd pályára, ami biztató.
Szeretnek futni és passzolni is a Rams játékosai, igy kiszámíthatatlanná válnak a play hívások, Mike Pettine-nek résen kell lennie majd a védelem koordinálásakor.

Összegzés
Mindenképp nagy összecsapásra készül mindkét csapat, és bízunk benne, hogy egy színvonalas mérkőzést láthatunk majd. Tagadhatatlan, hogy egy nagyon erős csapattal néz szembe a Packers, de szerencsére ez nem szokta befolyásolni őket a pályán. Rodgers egyre határozottabb, és bizonyította, hogy veszettnek hitt meccseket is életre lehet kelteni.

Érdekességek
– Ez lesz az első LA-i találkozás azóta, hogy a Rams az új stadionba költözött.
– 2015 óta a GB nem volt Kalifornia államban játszani, akkor is a 49ers csapatával ütközött, az eredmény 17-3 a Pack javára.
– Örök mérleg alapszakaszban: 45-45-2.
– Mike McCarthy 13 év tapasztalat/ NFL, Sean McVay 2 év tapasztalat/NFL.
– A két edző még nem találkozott egymás ellen, éppúgy ahogy a két QB sem.
– Mindkét csapat irányítója SF 49ers rajongóként nőtt fel.

A mérkőzést a sport2 csatorna közvetíti, magyar idő szerint 2018.10.28., 21.30.-kor.

Gyakori kérdés, ezért itt is megemlítendő: a meccshez stream biztosítva lesz, kick off előtt kb. 3 órával a szokásos: Élő Chat oldalon

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful