Packers Hungary Club

Week 11 – Értékelő

Green Bay Packers - Seattle Seahawks

24 - 27

 

Sok jó momentum de a végén csalódás - nehéz helyzetbe hozta a csapatot az újabb vereség.

A mérkőzés

Mindkét csapat számára kulcsfontosságú meccs volt ez a playoff remények életben tartására, egy-egy olyan szezonban amelyben a játék mindkét oldalon elmarad a nagy hagyományoktól. A magas téttel mindkét csapat tisztában is volt, és nagy akarással, pikáns hangulattal szolgáltak jó szórakozást - a semleges nézőknek. Mi Packers szurkolók inkább elszomorodtunk a végére, mert innentől a playoffhoz gyakorlatilag minden meccset be kellene húzni.

Statisztikák

A mérkőzés legfontosabb történéseinek videós összefoglalója itt tekinthető meg:

Pozitívumok

A lényeg mellett persze kevésbé tűnik fontosnak, de azért szolgáltatott a mérkőzés pozitívumokat is.

  • Kyler Fackrellről azt hittük tudjuk ki: egy viszonylag egydimenziós rotációs pass rusher, aki a sebességéből megélve meg tudja verni a lassabb tackleket. Nick Perry sérülésével nagyobb szerepet kapott, és egyelőre bizonyít hogy komplettebb játékos mint amit tartottunk róla - a Seahawks ellen 3 sacket mutatott be. Ezzel a szezonban már 8 van neki - Clay Matthewsnak és Nick Perrynek összesen együtt 4.

 

  • Jó látni hogy végre kinn is látják amit a tavalyi draft óta mantrázunk: Aaron Jones a legtehetségesebb futónk, akit sokat kell használnunk. A TD elkapása egészen bravúros mozdulat volt egy futótól.
  • Davante Adams zseniális. A második évében sokat lemondtak róla, ehhez képest az NFL legjobb elkapóinak egyikévé fejlődte ki magát. Karrierútjára hasznos gondolni más játékosok korai megítélésekor.
  • Robert Tonyan nevét eddig keveset hallhattuk, de most bemutatkozott.
  • Jaire Alexander hétről hétre bizonyítja hogy a liga egyik legjobb cornere lesz. Idén végre sikerült jól pickelni a nagy hiányposztra.

Negatívumok

  • Sérülések. Jimmy Graham TE, Mike Daniels DE, Brashaud Breeland CB és Raven Greene S az új nevek az egyébként is zsúfolt kórházunkba. Egy-kettő a nagyobb neveink közül megfordíthatta volna nem csak ezt a meccset, de például a Rams ellenit is...
  • Marquez-Valdes Scantling jó sorozata ezzel a meccsel megszakadt, gyakorlatilag non-faktor volt egyetlen elkapással. Az egész szezont tekintve úgy érezzük ez a kivétel, nem a szabály.

  • Jimmy Graham sérülése mellett azért is szerepel a listán, mert amikor egészségesen a pályán van sem hozza amit várni lehetne tőle. Főleg a Rodgerssel való összhang tűnik problémásnak, hiszen a red zoneban különösebb route elszakadás nélkül is megoldható egy 6'7 magas ember célbavétele.
  • A csapat 4-5-1-ell áll jelenleg, álomesetben is csak 10-5-1 lehet ebből. Volt már szezon hogy ez nem volt elég egy wildcardra (bár szerintünk idén az lenne...)

Összefoglalás

Négy meccsből három vereség, hiába minőségi ellenfelek ellen, de ezek közül legalább egyet hozni kellett volna. Jelenleg a csapat mindenkivel pariban tud lenni egy meccsen - legalább nem mosnak minket le - de megnyerni nem tudja azokat. Ez a szezon így könnyen sok szurkoló örömére Mike McCarthy Packers karrierje végét jelentheti majd, bár nyilvánvalóan szezon közben nem lesz elküldve senki. Nem marad más mint vérmérséklettől függően szurkolni, imádkozni vagy anyázni a következő hetekben.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful