Packers Hungary Club

Super Bowl győztes futó játékos érkezett a csapatba

Nagyon úgy fest, hogy komolyabb a kiváló futónk Aaron Jones térdsérülése, amit a Bears elleni mérkőzésen szedett össze, s ezért a csapat máris leigazolta Kapri Bibbs RB-t, akit nemrég rakott ki a Washington Redskins csapata.

A 25 éves, 175 cm magas és 92 kilós Bibbs a Denver Broncos csapatánál kezdte profi pályafutását 2014-ben, draftolatlan szabad ügynökként, miután nem kelt el az azévi játékos börzén, a colorado-i csapat leigazolta. A Broncos gyakorló egységében volt kisebb megszakításokkal egészen 2016-ig és megjárta közben az 53-as aktív csapatot, tagja volt a Panthers elleni SB győztes keretnek. 2017-ben San Francisco-ba cserélték Denver-ből egy 2018-as ötödik körös draft pick-ért cserébe. Ám nem maradt ott sokáig, 2017 szeptember elsején elküldte a ’49ers. Ezután az idei szezonban a Redskins gárdájához került, ahol először a gyakorló egység tagja volt, majd 2018 szeptember 22-én fel került az aktív keretbe, ahol a Saints ellen igen jó meccset futott. Összesen 10 mérkőzésen szerepelt a Redskins színeiben az 53-as keretükben, majd Adrian Peterson érkezésével szerepe egyre csökkent, végül 2018 december 15-én waiverre rakták a Rézbőrüek.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful