Packers Hungary Club

Weekly Vince – week 13

Szia Vince! Szerinted megérné ha a kövi meccseken Kizer irányítana és azok a játékosok akikre jövőre már nem számítunk (Cobb, Williams, stb) kispadoznának? (Persze Cobb így is elvan) A rookie-k többet játszanának és Kizer is rutint szerezhetne, ami később jól jöhet…. Nem vitatható, hogy négy-öt hely is számít a draftnál! Csapatépítéskor különösen! Akkor miért ne építhetnénk jobb helyzetből? A másik: Mit gondolsz, nem hiányzik egy jó képességű FB a rosterről? Mióta Kuhn nincs teljesen egyhangúak lettek támadójátékok! Screen passzoknál illetve 1-2 yardos szituációknál jól jönne egy biztos kezű FB! (Nem arra gondoltam, hogy az FB poszt kikopik az NFL-ből mert ez a trend….) Ja és utóljára! Mit kezdhetünk üvegtestű játékosainkkal? King,Spriggs, Cobb…. Érdemes számolni velük? Köszönöm! -sndor

Ez egy nagyon érdekes észrevétel, és végiggondolva azt mondom módjával érdemes lenne Kizert próbálgatni. Persze amíg megvan a matematikai esély addig még semmiképpen sem, de ha nem történik csoda akkor pár hét múlva az az idő is eljöhet. Ugyanakkor összesen egy, nagyon maximum két meccs adható reálisan neki, több okból kifolyólag. Egyrészt Rodgers nyiván játszani akar és építeni a statisztikákat, a legacyt, és elidegeníteni a csapattól nem érdemes. Másrészt ahogy írod is, több más játékos is “felvételizik” jövőre, őket pedig azt kell megnézni hogy muzsikálnak Rodgerssel, nem Kizerrel.

Minden tiszteletem Kuhné, de bármilyen offense egyhangúbbá válás (ha történt ilyen) biztosan nem egy fullback hiánya miatt történt. Az FBk egyszerűen sehol nem töltenek be túl fontos szerepet, vagy fogalmazzunk inkább úgy hogy az hogy fullback vagy TE számozása van valakinek, az funkcionálisan szinte teljesen mindegy, ugyanazt a feladatot el tudják látni a pályán: segítség blokkolásban, sok helyen bevethető a felállásban, biztos kéz checkdownnál. Offenset a világ legjobb fullback prospectjeinek draftolása sem tudna transzformálni, de esélyes hogy hozunk jövőre egyet a hátsó körökben. Az üvegtestűséggel az az érdekes helyzet, hogy minden évben azt tartják a szurkolók üvegtestűnek, aki épp abban az évben megsérült 😀 Cobb például oké hogy idén kiesett, de az elmúlt 4 évben 4 meccset hagyott ki. Ami elkeserítő hogy a cornereink évek óta együtt döglenek, idén az Eagles van még ilyen helyzetben de nemnagyon emlékszem más csapatra ahol az is fontos év elején hogy ki lehetne a CB7-8.

Üdv! Olvasva az igazolásokat a gyakorló csapatba, felmerült bennem a kérdés: a gyakorló csapat külön edz a keretben lévőktől, vagy segítik az ő munkájukat? Egész nap csak playeket gyakorolnak, vagy ugyan úgy vannak nekik gyakorlatok a posztjuk szerint? Velük milyen edző foglalkozik? Köszi a választ! – TokenD

Együtt edz a practice squad a rendes csapattal, a rendes pozícióedzők készítik őket fel. Gyakorlatilag egy csapat a nagy csapattal, az elnevezés csak arra utal hogy meccsen nem használhatóak. Általában ők és a roster hátulján lévő emberek alkotják az úgynevezett scout teamet. A scout team lényege, hogy segít felkészülni az éles csapatnak a rendes mérkőzésre, azzal hogy az edzéseken az ellenfél stílusában, playbookjának klasszikus játékaival játszik. Tehát amikor például a Seahawks ellen játszunk, akkor a scout defense press cover 3-at játszik egy két módosítással, és mobilis, zsebből kimozgó irányítót mutat sok futójátékkal a scout offense. Többek között ezért is figyelhető meg hogy a csere és practice squad QBk sokszor atletikusak, mert egy jól futó QB tud úgy tenni mintha pocket passer lenne, de egy lassú pózna irányító nem fog tudni kiszaladgálni.

Üdv. Az már valószínűsíthető, hogy az edzői gárdában nagy változások lesznek, de te a lejáró szerződésű játékosok közül kit tartanál meg (és mennyiért?), kit érné meg kivágni? -DTomi

Szezon elején is felmerült a kérdés, akkor ugye Ha Hat emeltem ki, nos, ez már sajnos tárgytalan. A 22 free agentet felsorolni is sok, de nézzük csoportosítva.

Clay Matthews és Randall Cobb a legtöbbet kereső játékosaink közül akik szabadügynökök. Az idei fizetéséért egyiket sem érdemes megtartani, de mindkettő vélhetően olcsóbb is lenne. Clay Matthews bár egyre messzebb kerül korábbi önmagától, de sajnos kritikán aluli a pass rusher helyzetünk, így a semminél még ez az 50%-os CM3 is jobb. Cobbot egy csapatbarát dealen meg lehetne tartani, hiszen látjuk hogy Rodgersnek mennyi idő kell összhangot kialakítani új elkapókkal. Ha a jelenlegi 13,2 illetve 10 millió felével beérik, akkor megérhetik. Mivel idősebbek mint az előző szerződéskor, ez talán nem is annyira irreális szám.

Az idei új igazolások közül akik egy éves prove-it szerződést kaptak, Wilkersont mindenképp megtartanám. A Wilkerson, Kenny Clark, Mike Daniels védősorunk a szezon elején igazán remekül funkcionált – kár hogy ketten már az IR-ról integetnek. A másik Byron Bell tackle – akik látták a Cowboys all or nothingot, megértik miért tudtuk ilyen olcsón elhozni, katasztrofális volt ott beugróként. A probléma inkább mentális volt mint más, nálunk egy elfogadható csere offense falember benyomását keltette, aki ha hasonló áron maradna (1,6m) az egy jó budget megoldás lenne egy több poszton bevethető falemberért. Korábban ezt az “utolsó falember” posztot nálunk ugye Don Barclay töltötte be, és hát azthiszem akinek rémlik Barclay az egyetért hogy Bell jobban megoldotta a beugrásokat. Davon House is 1 millió környékén fut most, ami szinte ingyen van egy bevethető cornerért, az elmúlt évek tendenciáit figyelembe véve ez kelleni fog.

A saját draftolások/nevelések közül a most lejáró 2015-ös draft osztály gigantikus bust lett, így nem is nagyon kell hosszabbítani. Az egyetlen kereten lévő játékos Jake Ryan. Ő nem probléma ha marad, de alapvetően egy relatív könnyen pótolható profil, akkor sincs nagyobb gond ha elmegy. A draftolatlan free agent kategóriában már több érdekes játékos van: Reggie Gilbert DE, Geronimo Allison WR és vagy Lucas Patrick vagy Justin Mcray guardok nálam a mindenképp megtartandó, bevált kategória. Jake Kumerow WR és Robert Tonyan TE a szezon hátralévő részében kell hogy bizonyítson még ehhez. Kentrell Bricenak voltak jó és rossz meccsei, én benne személy szerint nem látom a stabilitást, nem ragaszkodnék hozzá.

Gutekunst idén szezon közben aktívan porszívózta fel a lyukak betöltésére azokat a játékosokat, akik máshol szolid szezont hoztak, majd valamilyen sérülés vagy hullámvölgy miatt kiszorultak. Ezek közül Brashaud Breeland nálam már most megmutatta hogy lenne helye a csapatban a fiatal cornereink mellett, illetve Ibraheim Campbell safetyt figyelném árgus szemekkel a hátralévő hetekben.

Legvégül sehova sem fértek be igazán a két “nem Jimmy Graham” TE igazolásunk, idén Marcedes Lewis és tavaly Lance Kendricks, akiknek mindkettőnek lejár idén a szerződése. A feladatukat hasznosan megoldották, de tudunk is mást találni ugyanerre ha nem akarnának olcsón ittmaradni, illetve akár egy jó középső körös TE pick is beleférhet helyettük.

Szia Vince! Így hogy McCarthy távozása egyre valószínűbb, a többi edző vajon mennyire tudta megvalósítani az elképzeléseit alatta? Lehetséges-e hogy megtartunk közülük, és elküldjük az főedzőt? – Tímea

Edzőváltásnál sok múlik azon mennyire tapasztalt az új edző, de alapvetően minden edzőnek megvan hogy kikkel szeret együtt dolgozni, így legtöbbször szabadságot kap a stáb kialakításában. Ebbe a szabadságba az is belefér, hogy meginterjúztatja a jelenlegi edzőket, és felméri hogy meg akar e valakit tartani. Emberi kapcsolatokról lévén szó egy-két pozícióedző sokszor megtetszik az új head coachnak is, és megtartja, főleg ha még nem volt konkrét elképzelése saját emberre. Ritka, és általában sikertelen mikor egy csapat felvesz egy új edzőt, és azt mondja hogy neki vagy neki maradnia kell. Ezt általában koordinátoroknál szokták meghúzni, amikor például hoznak egy támadó főedzőt és kijelentik hogy a defensive koordinátor marad, mert elégedettek vele. Mike Pettine van akkora név hogy akár ez is benne lehet a pakliban, de rizikós húzás, könnyen elmérgesedhet a helyzet az edző és “beosztottja” között, így nem feltélenül pártolnám – ha váltás lesz, mindenki szépen interjúzzon le az új edzőnek, és legyen az ő felelőssége hogy kit választ, és ez alapján lesz megítélve a teljesítménye is.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful