Packers Hungary Club

Weekly Vince – week 16

Aaron Rodgers hány évét fogjuk még el vesztegetni? Rodgers és Favre 2 SB, Brady már 5.

Bradyvel az ilyen típusú összehasonlítás szerintem nem célravezető. Először és legelsősorban, az NFL egyik valaha volt legjobb irányítójáról van szó, aki ennek ellenére nem kért soha rekordfizetést. Nyilván ha topmodell a feleséged van mit a tejbe aprítani, de ez segít a legacy építésben is. Másrészt talán a legdominánsabb időszaka akkor jött, ami évek Rodgers előtt még hátra vannak – ezért később kell ezt megítélni. Harmadrészt a Miamit, a Billst és a Jetst megpróbálva minél kevésbé lebecsülni, gyakorlatilag automatikus abból a csoportból a playoff, és általában a konferencia döntő is. Az NFC-ben eleve évről évre nagyobb a harc, és sokkal többet változnak a top csapatok.

Matimatikai alapon megközelítve ha a Super Bowlt tekintjük mércének akkor azt kell mondjam, minden bizonnyal a hátralévő évek nagy részét el fogjuk vesztegetni.

Sziasztok! Szerintetek A-Rod-ban hány gyűrű van? És marad Green Bayben? Lemond esetleg pénzről a gyűrűert?

Most kötött új szerződést, tehát mindenképpen marad, még sokáig. Csak akkor nem innen vonul vissza 5-7 év múlva, ha véletlenül találnánk egy hatalmas irányító tehetséget aki egy Rodgers sérülés alatt parádézik, vagy ha valaki úgy csúszna le ő hozzánk mint ő tette annak idején, egyébként karrierje végéig itt lesz. Ha 3 éven belül nincs gyűrű, szerintem belátja hogy érdemes nem a pénzt hajszolni már, és nekünk kedvezően strukturálhat. Egy gyűrű szerintem még reális tőle.

Mikor rúgják ki az erőnléti edzői csapatot? Hihetetlen, hogy ennyi sérülés van évek óta és szerintem liga szinten is top5-ben vagyunk.

Az erőnléti edzői csapatban folyamatos a változás, személyes okokra ezt általában nem lehet visszavezetni. Az NFL-ben – de egyébként más nagyobb kerettel rendelkező sportban is – általános szurkolói jelenség, hogy mivel a saját csapat játékosait jobban ismeri az ember míg az ellenfél kevésbé jelentős játékosait nem, a saját csapatból több sérülést ismer, így sérültebbnek gondolja azt. A valóság az, hogy a szezon ezen szakaszára minden csapat sérült. A pech a sérülésben nemigazán a mennyiség, hanem hogy mennyire oszlik el posztok között, vagy mennyire irt ki egy adott posztot. Packers szurkolóként láthattunk már teljesen elfogyott elkapó gárdát vagy cornerback gárdát, idén pedig a kezdő védőfalunk 100%-a esett ki. Az abszolút mennyisége a sérültjeinknek azonban nem olyan drámai (olvasd: nem több mint máshol), azt meg nehéz elképzelni hogy lehetne befolyásolni az edzőknél hogy “figyelj mán, úgy edzél hogy Misi megsérülhet de Józsi ne”.

Miért nem tartjuk meg az értékeinket? Itt van CM3, Nick Perry, Cobb és hasonlók, de ha itt lenne Casey Hayward, Micah Hyde, Haha és Morgan Burnett akkor elit secondary lenne, de ehelyett egy közepes szintet se érünk el jelenleg.

Burnettet szidják a Steelers szurkolók és Ha hat a Redskins szurkolók. Én főleg utóbbit nagyon megtartottam volna, de az eddigi meccsek alapján nem biztos hogy nekem volt igazam. Hyde és Hayward valóban jó szezonokat fut, kár volt őket elengedni – de ezt nem lehetett látni előre. A szurkolói vélemények között anno Hayward rengeteget volt szidva sérülései miatt, Hyde meg úgy általában teljesítménye miatt nem volt sokaknak népszerű – utólag könnyen vagyunk okosak, de az is egy jó kérdés hogy itt ugyanilyen teljesítményt elismernénk e ennyire.

Mindenesetre jelenleg a secondary miatt nem aggódom nagyon a jövőre nézve, van ott elég jó ember – safetyt fogunk találni mellé. A pass rush sokkal inkább aggaszt!

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful