Packers Hungary Club

PHC Tippjáték 2019/2020

Kissé megkésve ugyan, de azért a hajnali első meccs előtt talán még éppen időben, örömmel jelentjük, hogy természetesen ebben a szezonban sem maradtok tippjáték nélkül! 🙂 

Tavalyhoz hasonlóan idén is a kicktipp.com oldalt választottuk a PHC tippjáték otthonának. Bár az oldal nyelve angol, reméljük ez nem fog senkinek sem gondot okozni, hiszen egészen könnyen kezelhető a felület, a regisztrációhoz pedig csupán pár kattintásra van szükség.

Akik múlt évben is velünk tartottak, azoknak nem kell újra regisztrálniuk, használhatják a már meglévő felhasználójukat, csak a tippjáték “csoporthoz” kell csatlakozni.

Íme egy kis leírás az oldalról, az újoncoknak okulásul, a veteránoknak ismétlésképp:

Az oldalt megnyitva a “Become a member” gombra kattintva végezhető el a gyors regisztráció, ezután bejelentkezve pedig a “Prediction Centre” menüpont alatt adhatók le a tippek.

  • A tippek leadásának határideje az adott meccs kezdési időpontja.
  • Tippelésnél a meccsek hosszabbítás utáni végeredményét kell megjósolni!
  • A mérkőzés kimenetelének eltalálásáért 3 pont, a pontkülönbségért 5 pont, a pontos végeredmény helyes megjósolásáért pedig 10 pont jár.
  • A szezonkezdet előtt van lehetőség azt is megtippelni, hogy ki fogja megnyerni majd a Super Bowlt, a helyesen válaszoló(k)nak 99 pont üti a markát, amivel azért még némileg átrendeződhet majd a végső ranglista… 🙂

A pontok számítása automatikusan történik majd az oldal által, így nem kell majd várni az eredményközlő posztokra, bármikor megtekinthetőek lesznek. A “Leaderboard” és a “General overview” menüpontok alatt különféle szempontok szerint követhetők nyomon az eredmények és a ranglisták, ezeken belül 1-1 játékosra kattintva az illető tippjeit, valamint személyes statisztikáit is meg lehet nézni (persze majd csak akkor, ha már lesz is mit 😀 ). A “Messages” fülön pedig fórumozni és chatelni is van lehetőség a többi játékossal.

A legjobban tippelők az örök dicsőség mellett szokás szerint ezúttal is Packers ajándékokra számíthatnak! 🙂

Minden további kertelés nélkül íme tehát az idei tippjátékunk, melyet szokásosan az alábbi képre való kattintással érhettek el. Sok sikert és jó játékot kívánunk idén is mindenkinek!

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful