Packers Hungary Club

Week 3-Beharangozó

Denver Broncos-Green Bay Packers 

2019. 09.22.           19.00.

Lambeau Field, Green Bay

Harmadik héthez érkeztünk, a sorsolás szerint a Denver Broncos érkezik a Packers otthonába. Nem túl gyakori a találkozó a Lambeau Field-en, utoljára 2011-ben járt itt a Broncos, akkor pedig győzelemmel távoztak, 49-23 volt az eredmény. No de most?

Packers előzmények
Csoport riválisokkal játszottunk eddig, első héten a Chicago Bears (10-3), második héten a Minnesota Vikings (16-21) csapatát.
Csoporton belül a Packers áll az első helyen, az NFC North-ban csak nekik van 2 győztes meccsük.
A Bears kemény védelmével álltunk szemben, és ahhoz képest szépen tartottuk őket a három pontjukon. Durva volt látni ahogy A. Rodgers annyit volt a földbe döngölve (5 sack), de ugyanennyit mértek a mieink is a Bears irányítójára. Az egész mérkőzésen csupán egy TD született, és az is a mi oldalunkon.
Rodgers hosszú passzai félelmetesek voltak, amíg nem értek célba vagy a földre. Csapattársait aktívan pörgette a játékba, különösen (WR) M. V- Scatling, (WR) D. Adams, (RB) A. Jones, (TE) J. Graham kapott szerepet.
Második héten a Vikingek látogattak a Lambeau Field-re. Itt már több pont született, élvezetesebb is volt a játék. Mindez köszönhető például (WR) D. Adamsnek (106 yds), (RB) A. Jonesnak (116 yds, 1 TD), (RB) J. Williamsnek, (WR) G. Allisonnak (1TD).
A defense jelenleg a liga kilencedik helyén tartózkodik, ami ha nem is a legelitebb hely, de okot sem ad arra, hogy az ellenfél hátradőljön. 

Broncos előzmények
Győztes meccset még nem sikerült elérniük, ami miatt Von Miller igencsak frusztrált állapotban van. Nem érti… Véleménye szerint van egy jó csapatuk, jó játékosaik, azaz minden megvan a győzelemhez. Mindent megtesznek a pályán, az edzéseken nyújtottakkal is elégedett, és most már csak arra várnak, hogy Green Bay-ben végre meglegyen az első W.
Az alapszakasz első hetében az Okland Raiders csapatával játszottak, 24-16 pont a Raiders javára. Derek Carr egy passzolt TD-vel nyitott, majd J. Jacobs folytatta két futott TD-vel a pontgyűjtést a második és negyedik negyedben. A Denver pontjait a második félidőben kezdte el gyűjtögetni, 2 Field Goal hozot 6 pontot a harmadik negyedben. A meccs végére még egy Field Goal és TD is összejött az utolsó negyedben.
A következő héten a Broncos fogadta a Chicago Bears csapatát. A nagy áttörés még nem jött, mert 16-14 lett a végeredmény, a Bears javára. Nem volt nagy pontzuhatag, és a meccs első félideje izgalmasnak sem mondható. Az első negyed 3 pontját a Broncos szerezte ugyan, de a második és harmadik negyedben pontban mérhető közük sem volt a meccshez. Aztán az utolsó lehetőségeket kihasználták az utolsó negyedben, és a több sikertelen passz után sikerült egy TD-vel pontot szerezni Sanders gyönyörű elkapásával, de sajnos az extra pont kimaradt, és gyakorlatilag ez hiányzott a győzelemhez. A Bears még szerzett három pontot, és itt vége is lett a mérkőzésnek.

Ami döntő lehet
J. Flacco előnyben részesíti a rövid passzokat, aminek célpontjai (WR) E. Sanders és (WR) C. Sutton, rájuk kell elsősorban készülni. A futást kevésbé preferálják, (RB) R. Freeman 110 yard, míg (RB) P. Lindsay 79 yard statisztikával bírnak. Az ofense nincs egyensúlyban, pontatlanok a passzok.
Az eltelt 2 hét azt mutatja, hogy az utolsó pillanatban nagyon képesek összeszedni magukat. A Bears elleni meccsen az utolsó fél percben majdhogynem sikerült megfordítani az állást, és ez a küzdelem a győzelemért nem lebecsülendő dolog.

Érdekesség
– Ez a harmadik alkalom az utóbbi 5 év tekintetében, hogy a Packers AFC csapatot fogad az alapszakasz harmadik hetében. 2015-ben a Kansas City, 2017-ben pedig a Cincinnati járt Green Bay-ben.
– Ez az egymást követő harmadik év, hogy a Packers három játékhetet is otthon tölt szeptember hónapban.
– Különlges mezt öltenek magukra a srácok, ami az 1937-48-as években volt viselet a Packers játékosokon.


– Az örök mérleg (alapszakaszt tekintve): 6-6-1.
– Ugyanez a Lambeau Field-en: 4-0.
– Utoljára 2015. 11. 01 napján játszott egymással a két csapat, amit a Broncos nyert (29-10).
– Mindkét csapat edzője első évét tölti csapatánál.

A meccset a Sport2 nem közvetíti, de figyeljétek oldalunkat, ahol mérkőzés előtt fél órával a stream frissítve lesz!

http://packershungaryclub.hu/elo-chat/?fbclid=IwAR3Zqo7731UUWUfvjX-B3wBk7-Z8Eyq-x3-Xeds7KVMHYu5xk9InniI4afI

 

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful