Packers Hungary Club

Week 3 – Értékelő

Denver Broncos - Green Bay Packers

16 - 27

Végre egy (mondhatni) sima győzelem, ahol remek játék, továbbra is kiváló védelem és  határozottan fejlődő támadó játék jellemezte a Broncos elleni győztes csapatunk produkcióját. Hoztuk hazai pályán a kötelezőt, de ami talán még fontosabb, hogy kezd össze "érni" a csapat egésze.

A mérkőzés

Szokás szerint teltház és őrült hangulat fogadta a csapatokat a Lambeau Field stadionban és nem meglepő módon csak elvétve lehetett narancssárga színekbe öltözött szurkolókat találni a lelátókon, akiknek ráadásul továbbra is csalódniuk kellett csapatukban, hisz immár több mint 300 napja nem képesek meccset nyerni.

Statisztikák

 

 

Érdemes újra nézni a meccs legszebb pillanatait, hiszen bőven akadtak szép momentumok:

Pozitívumok

Akadt bőven pozitív momentum:

 • A védelmünk továbbra is kiváló teljesítményt nyújt, azt kell, hogy írjuk: jó vásárt csináltunk a két Smith-el, akik kőkeményen megdolgoznak a sok-sok dollár milliókért amit áldoztunk rájuk, ráadásul éledezni látszik az idei első körös pick-ünk (LB)Rashan Gary is, aki ezen a meccsen végre négy szereléssel, egy sack-el és egy fumble labdaszerzéssel letette a névjegyét a posztján
 • A támadó játékunk is sokat javult, sokkal hatékonyabb volt a támadó gépezetünk mint az előző két meccsen, köszönhető ez nagyrészt az egyre magasabb szintre előlépő másodéves elkapónknak, Marquez Valdes Scatling-nek, aki remek elkapásaival nagyban hozzájárult a támadó oldalunk sikereihez.
 • A támadó sorunk végre folyamatosan pontokat tudott szerezni minden negyedben a mérkőzés folyamán, ezt nagy pozitívumként értékeljük.
 • Végre a futó játékunk is eredményessé vált, a Jamaal Williams -Aaron Jones párosunk igaz csak 77 yardig jutott összesen, ám Jones 2 fontos TD-t is szerzett ebből.
 • A secondary hihetetlen amit művel meccsről meccsre, nagyon jó a passz elleni védekezésünk, nem is volt elkpott TD-je a Broncos csapatának ellenünk, hiába passzolt Flacco 213 yardot. Egyetlen elkapójuk se tudott még a 100 elkapott yard közelébe se nagyon érni. A King-Amos-Alexander-Savage kvartett ráadásul most is labdát szerzett, utóbbi játékos jóvoltából.
 • Az edzői stáb részéről jól működik a time management, vagyis jól tudnak bánni az idővel minden szakaszában a mérkőzésnek.
 • JK Scott továbbra is remekül rúgja a punt-jainkat, négyből hármat megint betett az ellenfél redzone-jába és 53 yardot átlagolt a 4 rúgásából.
 • A támadó falunk nagyon jól védte karmesterünket, nem tudták egyetlen egyszer sem sack-elni Aaron Rodgers-t , pedig az ellenfél védelmében végig pályán volt Von Miller a Broncos zsákoló mestere.

Negatívumok

A győzelem ellenére akadt még néhány negatívum is:

 • Nem tanultunk a Dalvin Cook által feladott előző heti leckéből, a futás elleni védelmünk borzalmasan gyenge volt a Broncos ellen is, a vendégek apró termetű futója, Phillip Lindsay ugyan nem jutott 100 yard fölé, de abból a 81 yardból, amit teljesített, 2 TD-t is szerzett. Szörnyű volt látni, hogy kettő, sőt elég sokszor három védőnk együttes erővel tudta csak megállítani az ellenfél futóit.
 • A speciális egységünk továbbra sem áll a helyzet magaslatán visszahordásoknál, míg mi egyetlen yardot se hordtunk vissza, addig az ellenfélnek, konkrétan Diontae Spencer-nek engedtünk egy 60(!) yardos visszahordást az egyik kirúgásunknál. Ráadásul Mason Crosby is rontott egy mezőnygól kísérletet 45 yardról.
 • Még mindig elég sokat szabálytalankodunk, most hétszer dobtak ránk sárga zászlót, melynek eredményeképpen 53 yard büntetést nyeltünk be összesen.
 • Minket továbbra is aggaszt a Rodgers-LaFleur  meccs közbeni kommunikáció, ezen a találkozón is volt pár momentum amikor látszott, hogy Rodgers-nek nem igazán tetszik valami (látszott, hogy frusztrált volt mikor kétszer is egymás után földhöz vágta a labdát közvetlenül a snap után)                                                             
 • Jimmy Graham sajnos visszasüllyedt a tavalyi (béka segge alatti) szintre, igaz most az ágyék sérülése miatt jóval limitáltabban volt  pályán, ám amikor fent volt se lehetett észre venni. Minden jel arra mutat, hogy a 32 éves veterán hiába próbál helytállni, valahogy sosem sikerül kiemelkedően szerepelnie(kivétel volt eddig talán a nyitómeccs, ahol meccsnyerő TD-t szerzett). Persze ebben nem feltétlenül és kizárólag ő a hibás, hisz tudjuk, hogy nagyban függ a játékok hívása is abban, hogy melyik play-ben ki kap nagyobb szerepet.

Összefoglalás

Mindent összevetve biztató volt a csapat teljesítménye, még akkor is, ha figyelembe vesszük, hogy ez a Broncos már messze nem képvisel olyan szintet mint pár éve amikor Super Bowl-t nyertek, ugyanakkor a jelenlegi nívójukhoz mérten megfelelő arányúnak tartjuk az ellenük kivívott győzelmet. A nagyobb megmérettetések, az igazi vízválasztó csatáink még hátra vannak (pl. a Cowboys és a Chiefs idegenben), de most a következő hazai ellenfelünkre, az ugyancsak nem lebecsülendő Eagles gárdájára kell koncentrálnunk! Ez az Eagles se az az Eagles már ami tavaly előtt volt, az eddigi mérlegüket (és játékukat) elnézve hazai pályán verhetőnek tűnnek, feltéve ha tovább tudjuk vinni ezt a javuló formát, amit a denveri csapat ellen nyújtottunk.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful